< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4687. sayfa)
-
-
Hocam tv amaçlı kullanacağım ama xiaomi stick de var elimde tv konforunu verir mi bilmiyorum, ekranla alakalı sıkıntılar çıktığını gördüm ama 4k olması da kafamı karıştırıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
babamın kullandığı 12 yıllık LG 42LA640S cortladı, açılıp hemen kapanıyor. botech wzone ile idare ediliyordu. 20-25 bandında araştırdığım kadarıyla şu iki model arasında kaldım:
TCL 50C655 - vatanda 25800 civarlarına iniyor gece indirimleriyle
Samsung 50DU8500 - 25829 teknosa amazon
Televizyonda youtube, iptv, netflix vs kullanılacak, oyun oynanmayacak. Bu ikisi arasında hangisi tercih edilmeli ya da benzer fiyat bandında 43-50 inç ne önerirsiniz? Samsungun tizen olması cok sorun yaratır mı?
-
Doğrudur belki ben şanslıyım biraz benim cihazda herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar. Karar yinede size ait tabiki sadece kullanıcı olarak deneyimimi paylaşmak istedim. Tabiki diğeri tv olarak geçtiği için daha farklı olurmu orasını bilemem ama ben bundada bir çok içerik tükettim, hepsini denedim yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tizen kullanmış biri olarak eğer iptv için ise o konuda mağazası biraz kısıtlı android kadar geniş değil ,ben 1 tane denemiştim filmlerde vs altyazılarda sorun yaşadım açıkçası ama m3u ile deneyecekseniz daha çok uygulama var yinede ama az haberiniz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vector12
Doğrudur belki ben şanslıyım biraz benim cihazda herhangi bir sorun olmadı şimdiye kadar. Karar yinede size ait tabiki sadece kullanıcı olarak deneyimimi paylaşmak istedim. Tabiki diğeri tv olarak geçtiği için daha farklı olurmu orasını bilemem ama ben bundada bir çok içerik tükettim, hepsini denedim yaniEkranı ilerde sorun yaşatır mı ondan çekiniyorum işte yoksa direk alacaktım.
Samsung 50DU8500 -
Samsung m7 monitör -
tv izlemek için kullanılır mı hocam kendi yazılımı veya xiaomi stick ile kullanışlı olur mu ?
Hocam o fiyata başarılı ürün işinizi görür tavsiye ederim -
Tamamdır hocam sağolun
Hocam rica ederim,
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
40K bütçe ile 55inç bir tv arıyoruz daha önce philips kullandık android olanlardan çok memnunduk
55PML9308/12 modeline baktım bunlara artık apk yüklenmiyor sanırım doğrumudur ?
40k ya androidli olarak tavsiye bekliyorum
-
-
Burak bey merhabalar
65qn90d 2024 model bi cihazdı değil mi?
2025 serileri çıktı mı?
2024 serilerinde de yapay zeka bulunuyor muydu?
Son olarak 2024 modelin fiyatını öğrenebilir miyim?
buradan tavsiye aramayın kimisi marka holiganı kimisi satıcı sağlıklı ve gerçek yorum yazan bulamazsınız yabancı forumlara bakmanız daha sağlıklı
-
Merhaba hocam,
Evet 2024 modeli ve yapay zeka var baktığınız modelde,
2025 serileri Mayıs ayı sonuna doğru çıkar,
Hangi şehirdesiniz ödemeniz nasıl olacak?
Garanti bankasına 7 taksit
İş bankası kartına 6 taksit,
Yapı kredi kartına 4 taksit kadar yardımcı olurum,
Pm'den devam edelim hocam -
10 yıl sonra panasonic tvim bozuldu, siyah ekran var ve ses yok.
Youtube, netflix ve ps5 için 40-50 bandında ne önerirsiniz arkadaşlar. Samsung 55S85D iyi görünüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peter parker -- 16 Ocak 2025; 13:18:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam fiyat performans acısından,
SAMSUNG 55S85D OLED TV başarılı işinizi görür hocam, -
Merhaba arkadaşlar. Bugün bi 65q70 alıyordum ama nette özellikle yeşil çizgi ve bulutlanma problemi yaşayan arkadaşlar çok. Bunların haricinde pek bi sorun yaşayan yok sanırım. Bu seriyi kullanan var mı acaba? Tavsiyeniz ne olur?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X