Şimdi Ara

Tv TAVSİYESİ ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tv almayı düşünüyorum bugün avm de sırasıyla teknosa samsung ve media markt'a gittim hepsi ayrı bişey söyledi kafam allak bullak oldu.
    kimisi samsung alma dedi en iyisi sony dedi , kimisi lg iyi dedi.( curved alma dediler bilmem siz ne dersiniz )
    60 veya 65 ekran düşünüyorum.
    SAMSUNG 60ks8000
    SONY KD65XD8505
    SONY KD65XD9305
    LG 65UH770V bu modelleri tavsiye ettiler. bunlar arasından tavsiyeniz varmı , yada aynı fiyatlara daha iyisi var mı ???

• Önerisi olan yok mu arkadaşlar ....
  • Ben de tv alacağımdan tavsiyeleri merak ediyorum. Lg, Samsung veya Vestel düşünüyorum. Vestel fiyat olarak diğerlerine göre daha uygun gibi. Fakat parça kalitesi, yazılımı ve teknik servisi nasıldır, hiç fikrim yok. Bilen varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipemre

Ben de tv alacağımdan tavsiyeleri merak ediyorum. Lg, Samsung veya Vestel düşünüyorum. Vestel fiyat olarak diğerlerine göre daha uygun gibi. Fakat parça kalitesi, yazılımı ve teknik servisi nasıldır, hiç fikrim yok. Bilen varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

kaliteli tv lerin yüksek bütçeli olduğunu biliyorum , benim bütçem 8000-10.000 tl arası . bu fiyat aralığında 55 veya 60" çok model var o yüzden kararsız kaldım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekucuker

quote:

Orijinalden alıntı: vipemre

Ben de tv alacağımdan tavsiyeleri merak ediyorum. Lg, Samsung veya Vestel düşünüyorum. Vestel fiyat olarak diğerlerine göre daha uygun gibi. Fakat parça kalitesi, yazılımı ve teknik servisi nasıldır, hiç fikrim yok. Bilen varsa, yardımcı olursanız sevinirim.

kaliteli tv lerin yüksek bütçeli olduğunu biliyorum , benim bütçem 8000-10.000 tl arası . bu fiyat aralığında 55 veya 60" çok model var o yüzden kararsız kaldım ...

Neye karar verdiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    65" TV Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Tv box önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Smart Olmayan Tv Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.