Forumda okudum ancak daha da kafam karıştı. Kurmak istediğim sistem;
Bilgisayar kasasını salona taşıyorum mediabox gibi şeylere girmeyeceğim. Herşeyi kablosuz klavye ve mouse alarak bilgisayardan halledicem. (hdmi) Tv yi bile internetten izleyecem (turkcell tv). Fazla Tv izlemediğim için benim için önemli olan konu, tv kanallarının görüntü kalitesinden çok ;
- 3D Film izlerken ki performans ( aktif 3d? pasif 3d? )
- Oyun oynarken ki performansı ( Oyun dediysem de tek bir oyun oynuyorum Battlefield performansı )
Bunun dışındaki tüm özellikler, smart tv özellikleri, içinde browser facebook olması, 2d den 3d ye çevirmeler, bilmem ne benim için hiç önemli değil. Bu özellikler bilgisayar sürekli bağlı olucağından olmasada olur.
NeoPlazmaların son durumu nedir? Burning buzzing gibi problemler neo plazmalarla ortadan kalktı mı yoksa devam eden kronik başka problemleri var mı?
Led Tv lerin tek sıkıntısı siyahı tam verememek mi?
Sharp in 4 renk li modelleri oyunlarda ve 3d filmlerde nasıl test etme şansınız oldumu?
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Kafam çok karışık 1 haftaya kadar bu konuyu halletmem gerekiyor.
Gözlük olarak aktif öneririm. İlk takışta biraz titreme olur gibi oluyor sonra o titreme ortadan kaybolup görsel şölene dönüşüyor.Pasifte oldukça konforlu ama görüntü kalitesi yetersiz, 1080p görüntü veremiyor. Bazıları aktifte baş ağırı oluşuyor demişler ama beni rahatsız etmiyor.Tabi saatlerce gözlük takıp izlenmemeli.Aktifin diğer kötü yanı ise , başını yana yatırıp izleyemiyorsun , görüntü kararıyor.En fazla 45 derecelik yatay açı yada dik izlemen gerekiyor.
Smart özelliklerine hiç kafayı takma , ben kullanmıyorum bile , bilgisayarın takılı olduğunu bir televizyon smartın babasıdır : )
:Sharp 4 renk güzel bir teknoloji ama 3 renkli bir tv ile yan yana olmadığı zaman farkı anlaman zor.
Ledlerin siyahı iyi verenide var veremeyenide var.İnternette inceleme sitelerine bakıp , siyah seviyesine dikkat etmen gerekiyor. Ayrıca kontrass da yüksek olmalıdır.
Neo plazmalarda sadece elektirik tüketimi düşürüldü , diğer tüm sorunlar aynen devam ediyor.
Oyun oynayacaksan , tv nin oyun modunda ki input lag sayısına dikkat etmen gerekiyor. 50 ms yi geçmesin.
Eğer oyun oynayacaksan , ekranın paneli 100 hz olursa hareketli sahne başarımı daha iyi olur. Amr , mci vs tarzı şeylere itibar etme , gerçek hz değeri en az 100 olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme