Şimdi Ara

TV TAVSİYESİ (Görüşleriniz önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evdeki tüplü vestel tv'nin bozulacağı yada öleceği yok Ayrıca bu aralar yeğenim yeni yürümeye başladığı için birazda tehlike içermeye başladı.Ufaklık yeni yürüdüğü için heryere girip çıkıyor.Altındaki tv dolabına güvenemiyorum korkuyorum yeğenimin üzerine düşecek diye.

Hem eski tvyi değiştirmek hemde yeğen için tehlike olmasın diye lcd,led tv alıp duvara monte etmeyi düşünüyorum.

Tv'de aradığım kriterler şunlar

1- Fiyat 1500-1800Tl geçmeyecek
    2- Led olacak
    3- En az 40 inch olacak
    4- Usb den mkv çalıştırması lazım
    5- F/P ürünü olsun.Marka takıntım yoktur ama servisi olsun yani
    6- D-smart Sd alıcım var.Hd ye değiştirebilirmiyim bilmiyorum.Dahili hd recevier olanları işimi görürmü acaba?

Bu özelliklerde tv modeli önerecek arkadaşları bekliyorum

İlk araştırma listesi:

PHILIPS 40PFL5507H 40" FULL HD 3D SMART LED LCD TV 1650 TL -1800 Arası
    http://www.electroworld.com.tr/p/philips-40pfl5507h-12-40-smart-3d-led-tv/

Lg 42''Cinema 3D Full Hd Led Televizyon 42LM615S + 4 Adet 3D Gözlük Hediyeli 1699 Tl
    http://www.hepsiburada.com/liste/lg-42cinema-3d-full-hd-led-televizyon-42lm615s-4-adet-3d-gozluk-hediyeli/productDetails.aspx?productId=evlg42lm615s&categoryId=163192#Gorseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 18 Eylül 2012; 13:36:37 >

• Merhaba hocam, forumda azcık araştırsan sen de görürsün ama senin için özetleyeyim.Forumda tv üstadı albani üstadın da dediği gibi 5507 son 3 ayın en iyi F/P ürünüdür, alabileceğin en iyi panel ve üründür o fiyatlarda.USB'den mkv çalıştırır, bazen dts yüzünden sıkıntı yaşabiliyirsin ama televizyonu aldık mı en az 3-4 sene kullanıyoruz. 6 ay sonra başka bir format çıkacak, hiçbiri açmayacak. Alırsın 100 tl bile olmayan bir media player bakarsın keyfine, önemli olan görüntü kalitesi. Bu iki ürünü kıyaslarsak cam gibi net görüntü, çıplak gözün gördüğü kadar doğal fakat ondan daha da canlı renkleri 5507 sunar. Güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.