Şimdi Ara

Tv ünitesi için askı aparatı nerden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an kullandığım tv ünitesi aşağıda gördüğünüz modele benzerdir. Ancak 2. resimdeki aparatı taşınma esnasında kayboldu internetten yaptığım araştırmalarda böyle bi aparatın satıldığını bulamadım. standa özel tv askı aparatını nerden bulabilirm bu konuda fikri olan varsa çok sevinirim. teşekkürler.

• teknosadan alabilirsin, modev marka olacak. genelde tv duvarının altında bulunuyorlar.
  • Yok sen üniteden bahsediyorsun galiba bende ünite var sadece askı aparatı yok (alt resimdeki) teknoloji marketlerin hiçbirinde yok baktım hepsine
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellcowboy90

Yok sen üniteden bahsediyorsun galiba bende ünite var sadece askı aparatı yok (alt resimdeki) teknoloji marketlerin hiçbirinde yok baktım hepsine

hocam teknosanın tv duvarının altında sehpanın ne işi var ? :)
    modev, silver crest, glanzz gibi sehpa üreticilerinin askıları universal olduğu için modev yada sonorous uygundur.
  • baktım ben bugün onlara ancak o askı aparatlarının hepsi duvara monte edilmek için tasarlanmış, sehpaya tutturmak için resimdeki gibi mil çubuk ollması lazım ortasında öyle bir askı aparatı satılmıyor gördüğüm kadarıyla
  • haftasonu gitti?imde tekrar bakayym benim aldy?ymdan varsa fotosunu çekerim
  • hellcowboy90 H kullanıcısına yanıt
    Bulman zor, ancak sehpanın üreticisinden temin edebilirsin. Üretici varsa halen, onu bulup istersen belki. Piyasada olmaz, benzer her üretici farklı ölçülerde üretir o parçayı. Ya da o mili olmayan bir aparat alıp, ortasına mili kaynatabilecek bir ustaya kaynattıracaksın. Başka çözüm zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ihtiyacınız olan aparatı hala bulmadıysanız sehpa ve askı aparatı imalatı yapan arkadaşlarım var isteğinize göre ürettirebiliriz.
    www.lgservis.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: LG SERVİS

Merhaba ihtiyacınız olan aparatı hala bulmadıysanız sehpa ve askı aparatı imalatı yapan arkadaşlarım var isteğinize göre ürettirebiliriz.
    www.lgservis.com.tr

LG Servis Alper Bey tarafından aparat şahsıma temin edilmiştir. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • hellcowboy90 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba iyi günlerde kullanın.
    lg servis
  • Lg servis benimde eksik banada temin etme şansınız varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.