Şimdi Ara

Tv yi iade ettim 47lm660s tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 ay önce aldığım 47lm660s model tv yi iade ettim ve hediye çeki aldım dün itibariyle şimdi 2800 tl üzeri parada verebilirim parada alabilirim tavsiye alabileceğim tv modelleri varmıdır (ışık sızması,bulutlanma derdi olmayan tv.)
    46es8000 düşünüyorum yada 47lm860

• Arkadaşlar ayrıca 660 modelinde aşırı titreme vardı acaba 860 yada 760 modellerindede varmıdır böyle bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: grenneye

Arkadaşlar 1.5 ay önce aldığım 47lm660s model tv yi iade ettim ve hediye çeki aldım dün itibariyle şimdi 2800 tl üzeri parada verebilirim parada alabilirim tavsiye alabileceğim tv modelleri varmıdır (ışık sızması,bulutlanma derdi olmayan tv.)

aynısını bende kullanıyorum niye iade ettiniz hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Arkadaşlar 1.5 ay önce aldığım 47lm660s model tv yi iade ettim ve hediye çeki aldım dün itibariyle şimdi 2800 tl üzeri parada verebilirim parada alabilirim tavsiye alabileceğim tv modelleri varmıdır (ışık sızması,bulutlanma derdi olmayan tv.)

860 dan uzak dur ilk tv banding yüzünden değişti ikincisinide bugun gelip aldılar aynı sorundan sakın bulaşma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

860 dan uzak dur ilk tv banding yüzünden değişti ikincisinide bugun gelip aldılar aynı sorundan sakın bulaşma derim

hocam çok şanssızsınız. Geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TamTurk

hocam çok şanssızsınız. Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    ne önerirsiniz peki
  • quote:

quote:

hocam inanılmaz ışık sızması,bulutlanma ve yayında titreme yüzünden verdim gitti
  • quote:

hocam inanılmaz ışık sızması,bulutlanma ve yayında titreme yüzünden verdim gitti

Alıntıları Göster
    750 farkla 760s alacağım muhtemelen arkadaşlar nasip
  • quote:

ben demekki şanslıyım. Bende bulutlanma yok. Işık sızması çok az var, yayında farkedilmiyor bile. Aynı sorunlar samsungdada mevcut. Pana TX-L42ET5E ye bak.
  • quote:

quote:

ben demekki şanslıyım. Bende bulutlanma yok. Işık sızması çok az var, yayında farkedilmiyor bile. Aynı sorunlar samsungdada mevcut. Pana TX-L42ET5E ye bak.

Alıntıları Göster
    hocam tam model ne senin acaba 660 mı 760 mı acaba olmassa yarın 55 lm760 alacağım bu gidişle

• quote:

hocam tam model ne senin acaba 660 mı 760 mı acaba olmassa yarın 55 lm760 alacağım bu gidişle

660 benimki hocam. Panaya bakmanı tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

660 benimki hocam. Panaya bakmanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    hocam hd smart kullanıyordum hd maç yayınlarında kameranın hızına bağlı yukardan aşşaya doğru çizgiler vardı bulutlanma vardı ışık sızması ve bulutlanma neysede o çizgiler yukardan aşşaya doğru dliediyordu beni acaba bir üstü olan 760 da böyle çıkarmı korkuyorum doğrusu

• quote:

hocam hd smart kullanıyordum hd maç yayınlarında kameranın hızına bağlı yukardan aşşaya doğru çizgiler vardı bulutlanma vardı ışık sızması ve bulutlanma neysede o çizgiler yukardan aşşaya doğru dliediyordu beni acaba bir üstü olan 760 da böyle çıkarmı korkuyorum doğrusu

Hocam bendede hd smart var ama diğerinde. Bunda yok. Üzerindeki uydu alıcısını kullanıyorum ama daha hiç rastlamadım öyle bir şeye maçlarda. Gidip kendin incele hocam.
  • quote:

quote:

Hocam bendede hd smart var ama diğerinde. Bunda yok. Üzerindeki uydu alıcısını kullanıyorum ama daha hiç rastlamadım öyle bir şeye maçlarda. Gidip kendin incele hocam.

Alıntıları Göster
    kardeş senin de kafanı karıştırmak istemem hd smartın hd maç kanalı smart sporhd kanalında tv nin sağ tarafında özellikle maç yayınlarında kamera hızlı sağ sol yaptıkca sahanın çimlerinde dikine çizgiler çok rahatsız ediciydi kurtuldum ama tv siz kaldım muhtamelen 55lm760 alacağım yarın nasipse 3600 tl ye

• quote:

kardeş senin de kafanı karıştırmak istemem hd smartın hd maç kanalı smart sporhd kanalında tv nin sağ tarafında özellikle maç yayınlarında kamera hızlı sağ sol yaptıkca sahanın çimlerinde dikine çizgiler çok rahatsız ediciydi kurtuldum ama tv siz kaldım muhtamelen 55lm760 alacağım yarın nasipse 3600 tl ye

Hd smart diğer tv'ye yani Samsung UE-40B6000 (samsungun ilk ledlerinden) takılı. Ama hocam seni temin ederim şu an piyasadaki çoğu lede bin takar bu. Ama dediğim gibi ondada LG'dede yaşamadım bu tip bir olay. 760S de serinin iyilerindendir. Pişman olacağını zannetmiyorum. Teknoloji bazen insanlara böyle sakatlıklar çıkarıyor. Kısmetse yeni alacağın inşallah sorun çıkarmaz hocam.
  • quote:

quote:

Hd smart diğer tv'ye yani Samsung UE-40B6000 (samsungun ilk ledlerinden) takılı. Ama hocam seni temin ederim şu an piyasadaki çoğu lede bin takar bu. Ama dediğim gibi ondada LG'dede yaşamadım bu tip bir olay. 760S de serinin iyilerindendir. Pişman olacağını zannetmiyorum. Teknoloji bazen insanlara böyle sakatlıklar çıkarıyor. Kısmetse yeni alacağın inşallah sorun çıkarmaz hocam.

Alıntıları Göster
    İnş. amin hocam şans işi elektronik ama genede 760 alacam yarın nasipe

• quote:

Burda senin kafanı karıştırıp Philips 8007K derdim ammaaa
  • quote:

quote:

Burda senin kafanı karıştırıp Philips 8007K derdim ammaaa

Alıntıları Göster
    55lm760s alacağım yarın
  • quote:

55lm760s alacağım yarın

Doğru tercih hocam
  • quote:

quote:

55lm760s alacağım yarın

Doğru tercih hocam

Alıntıları Göster
    eyvallah kardeşim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.