Şimdi Ara

tv8 Digitürke iyi para bayılmış galiba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gidakontrol

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: cHoSen1907

Çok saçma bir başlık olmuş.

Para vererek bir hizmet almışsınız. Bu hizmet bir süre sonra ücretsiz olarak verilmeye başlanmış. Siz burada tartışıyorsunuz.

Birde izleyenlere beleşçi filan diyorsunuz.

O kadar içinize oturduysa gidin tüketici mahkemesine başvurun.

Mahkemeye basvurmamiza gerek yok bu hafta sikayet ve baskilarimizla Liverpool everton veremedi tv8, tek mac verebildi

Zamanla yok edicez
    Izlemek istiyorsaniz sizde para vereceksiniz ya da bu platform kapanir hep birlikte izleriz basit

Ahah adamın içine oturmuş, ben para veriyorsam hepiniz vereceksiniz demek yerine kendi paranı kurtarmaya çabalasan daha mantıklı değilmi, en azından sonraki yıl odemezsin

Her ülkede bir sistem vardır spor müsabakaları çoğu ülkede şifrelidir
    He gidersin Hotbirdden taratırsın çanağını ayarlarsın biss keylerle ayarlarla alman italyan azeri spikerlerle keyif alabilirsen belki bazı ligleri şifresiz bulabilirsin

Türkiyede bir sistem var, CL,Avrupa Ligi,Nba ve İspanya Dsmartta
    Türkiye Ligi,İngiltere,Rusya,Brezilya,BBL ve Euroleague Digitürkte

Ben Lig paketime 10 lira ekstra vererek Lig hariç diğerlerini izliyorum, yatıyorum uzanıyorum istersemde İngilizce Türkçe dil seçeneğiyle
    Ayar yok gider mi eder mi derdi yok

Ben bugün iptal edersem zaten bitmeyeceği için bu platformlar ZORUNLU ŞEKİLDE BU YAYINLARI KALİTELİ şekilde izlemek istiyorsan 10 lirayı vereceksin

BENİM VERDİĞİM 10 LİRANIN YAYININIDA SİZLERİN İZLEMESİNİ İSTEMEM
    KISACA BELEŞCİNİN ÖNDE GİDENLERİSİNİZ 2 İNGİLTERE MAÇI GÖRÜNCE AĞZINIZ SULANDI AMA BU HAFTA 1 TANE VERİLDİ ZAMANLA O DA KALMAYACAK
    Parayı veren düdüğü çalıyorsa o düdüğü sadece biz çalarız sizde kaçak takılın

• ÇARE CCAM SERVER
  • Zamanla o da kalmayacak demissiniz de haberiniz yok sanırım. Premier lig altlisanslamayi zorunlu hale getirdi, artık Enaz iki maç ki bunlardan birini el kendi seçecek, açık yayimlanmak zorunda. Her halükarda açıktan izleyeceğiz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahahaha 9,99 TL verip; İngiltere,Rusya,Brezilya,BBL ve Euroleague izledikleri halde tv8'de yayınlanan 1-2 maça takarak buradaki insanlara beleşçi diye hakaret edenler; siz bu 10 lirayı bile içine sindiremeyen daha büyük beleşçiler olmuyor musunuz ? Bu hafta 2 değil 1 maç verecek diye sevinmek nasıl bir çocuk zihniyetidir.

ben 9,99 veriyommm, banane banane siz hiç izlemeyin
    beleşçiler siziii ya yaa pışşııık
    seni anneme sölicem

istemeyen iptal eder. Siz çatlasanızda patlasanızda TV8 yıl boyunca ingiltere ligi maçlarının en iyilerini seçerek vermeye devam edecek

ayrıca bilmiyorsanız size şunuda söyliyeyim iyice çatlayın; dijital platformlarda ödenen yayın ücretleride eşit değildir !! ikna kampanyaları, özel kampanyalar, müşteri temsilcisi pazarlıkları vs gibi şekillerde emin olun bir çok insan sizden çok daha ucuza izliyor. Şaka değil gerçek.

hadi iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_Bradley -- 30 Eylül 2014; 10:38:03 >

• bugün sporextra paketimi iptal ettirdim...
  • Digitürk biz yapmadık etmedik diyorda bu durum tamamen TV8HD kanalıyla ilgiliymiş, kadın 3 maç Ligtvden 2 maç tv8 den devam edecek dedi
    Sporextra paketimi iptal ettireceğim bende

Euroleague izlemek kolay bir sürü yer veriyor
    BBL zaten derbiler dışında pek izlemiyordum
    İngiltere cazipti o da gitti

Belgesel ve lig paketiyle devam edeceğim

@kemalulu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.