Şimdi Ara

Tv8HD BeyazTV yayın sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tv8 HD kanalında neredeyse her gün donma oluyor düzelip tekrar bozuluyor bazen de tamamen gidiyor ancak SD yayında sorun yok. Mobil verinin etkilediğine dair bazı çözüm sunanlar olmuş fakat bu bende fayda etmedi. Beyaz tv ise uzun süredir yok. Çanağa bağlı 3 kablo var ve 3 farklı tvde de aynı sorun mevcut. Philips 65 inç tv dahili uydu alıcı, lg led tv harici mini uydu alıcı, vestel tv harici uydu alıcı. Sonuç aynı. Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımlarını rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çanak ayarı lazım.

• Hiçbir kanalda sorun yok sadece bunun için mi ayar yapmam gerekiyor?

• En düşük sinyal seviyesi Beyaz tv de bu kanal üzerinde sinyal yükseltmesi çanak ayarı LNP ayarı yapark tüm yayınlarında sorunsuz seyredebilirsin

• iyi bir ayarla düzelir

• Benim tvde de sadece Ekotürk Tv, Krt Tv ve Tv100 kanallarında sıkıntı vardı. Diğer kanallarda hiçbir sıkıntı yoktu. Tv görüntü ayarlarından gürültü azaltma özelliği açık konumdaydı. Kapattım biraz daha izlenebilir oldu.

• Bunların göstermemesi gürültü azaltma ayarından değil.

Çanağınız ince ayarlı değilse ayarlatınız. İnce ayarlı ama yine olmuyorsa dbsi düşük lnb alınız. Yine olmuyorsa kaliteli kablo kullanınız. Yine olmuyorsa çanağın dış yüzeyini iyice temizleyiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV8 HD TRT 1 HD çekmeme sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt

Hocam merkezi sistem. Kendime ait çanak olsaydı ayarlatırdım. Eski evimde çanak bana ait olduğu için uyducuya sinyal kalitesini %85 üstünde ayarlatmıştım. Olumsuz hava şartlarında nile sıkıntısızdı.

• Hocam merhaba, aynı sorunu bire bir yaşıyorum sadece beyaz tv izlenmiyor bazen akşamları geliyor bazen sabahları çoğu zaman da sinyal kalitesi kötü olduğundan hiç izlenmiyor, sizde son durum nedir. Benim de merkezi sistem çanak anten..

Benim için ilginç olan diğer odada ki tv de ise başka bir uydu var ve o tv de hiç bir sorun yaşamadan izleyebiliyorum ona direkt çanaktan ayrı kablo çekildi sitenin uyducusu tarafından..

not: uydu sinyali hat yükseltici tavsiye ediyorlar bilenler varsa yardımcı olmalarını bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Youngman17 -- 12 Ocak 2022; 14:48:14 >
  • Youngman17 kullanıcısına yanıt

Atlanta AL-02 ürününü inceleyebilirsiniz.

• Teşekkürler hocam öncesinde sitenin yetkili uyducusuna bi danışacağım lnb lerde sıkıntı olabilir yada ince ayar yapılması gerekebilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.