Benim Sizelere bir sorum olacaktı ben Bi tane dsmart uydu alıcısı satın aldım ve bilgisayarımın monitörüde HP 22" lcd ben bu dsmart uydu alıcısını lcd monitörüme baglamak istiyorum avermedia tvbox w9 diye bi model tvbox satın almak istiyordum dedilerki o cihaz senin dsmarttan aldıgı digital görüntüyü analoga çevirip lcdye öyle yansıtır o yüzden satın almak istemedim.. bir scart to hdmi diye bi converter var yalnız bu aparatta türkiyede satılmıyor ebaydan satın alsam belki gümrüge takılacak belki satıcı göndermeyecek bunada güvenemiyorum.. dün akşam bi tane tvbox buldum buraya ekliyorum sormak istedigim şimdi bu tvbox ile dsmartı lcd monitörüme baglayabilirmiyim? ve baglayabilirsem bu tvboxtan aldıgım görüntü nasıl olur? digitalmi analog mu ? yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürederim..
Özellikleri
1080i Video girişini destekler ve 1680 x 1050 piksel yüksek çözünürlüklü geniş ekran görüntüsü sunar. Microsoft Xbox 360 gibi herhangi bir video kaynağından alınan animasyonların göz alıcı deneyimini yaşatır. Yüksek yoğunluktaki grafik gösterimleri için ideal Tümleşik güçlü video grafik işlemcisi) Dahili hoparlör ve 3x3 kanal ön izleme fonksiyonu Tümleşik hoparlöre sahip JET BLACK Elegant kasa tasarımı
Tümleşik hoparlöre sahip JET BLACK Elegant kasa tasarımı Dahili ve multi girişleri (Composite ve A/V girişler) ve hoparlörleri ile Jet Black, sanal gerçeklikte yüksek kaliteli görüntü ve ses efektlerinin deneyimini yaşamanızı mümkün kılıyor.
3x3 kanal ön izleme fonksiyonu, dahili hoparlör ve görüntü içinde görüntü izleme özelliğinin keyfini Favori TV programlarınızı izlerken, aynı zamanda War Craft veya Sunday Night Football gibi favori online oyununuzu oynayın. Ne seyredeceğinizi bilmiyormusunuz? Aynı anda 9 kanalı birden gösteren Kanal ön izleme fonksiyonu ile kanallar arasından gezebilirsiniz.
1680 x 1050 piksel yüksek kaliteli 16:10 geniş görüntü (16:9, 4:3 destekler. İster 15 ister 22 inç monitöre sahip olun LCD monitörünüzün özelliklerini yükseltebilirsiniz. 1440 x 900 or 800 x 600 piksel çözünürlüklere sahip herhangi bir boyuttaki LCD monitörü seçin, Jet Black mönitörünüzü 1680x1050 piksel yüksek görüntü kalitesi deneyimini yaşatacak şekilde güçlendirsin.
1680x1050 piksel çözünürlük ğünde geniş ekran LCD destekli TV Box VGA (800 x 600), XGA (1024 x 768), SXGA (1280 x 1024), WXGA+ (1440 x 900), 1680 x 1050 uyumludur Daha net ve titreşimsiz görüntüler için 60Hz veya 75Hz e kadar tazeleme hızları için gelişmiş frekans tarama özelliğine sahiptir. 4:3, 16:9, 16:10 görüntü formatlarını destekler. Kanal seçimi için multi kanal ön izleme fonksiyonunu destekler. TV programlarının sevilen anlarının resim olarak kaydedilmesi için görüntü dondurmayı destekler Anlık görüntü resimlerini daha net yakalamak için super 3D resim gürültü giderme fonksiyonu Özel PIP (Görüntü içinde görüntü) fonksiyonu:görüntü boyutu ve yeri ayarlanabilir ( En çok PIP çözünürlüğü 1680x1050 pikseldir.) Tam fonksiyonlu uzaktan kumanda. Üç boyutlu efekte sahip menü ile kolay kullanım. AV/S-VIDEO/YPbPr giriş arabirimleri MMI kablo ile genişletilebilir. Bu sayede DVD, PS2/3 oyun konsollarına bağlanabilir. Ürün standart ve yüksek tanımlı sinyal girişlerini destekler (480i/480p/576i/576p/720p/1080i). 24 saat için otomatik kapanma, takvim, hesap makinesi, oyun gibi ek fonksiyonlar. Kanalların sıralamasını isteğe gore ayarlayabilme. Tek tuşla PC/TV arasında gezinme. Video çıkış desteği. Tümleşik hoparlörler Yüksek Tanımlı 1080i Görüntü Kalitesi Tak & Çalıştır yeni nesil oyun konsollarını ve yüksek tanımlı DVD çalarları Jet Black' e takın ve yüksek çözünürlüklü gerçek 1080i görüntü kalitesini yaşayın.
TV Sistem Girişi 75Ω IEC or F-tipi TV Sistem Desteği NTSC ,PAL veya Secam (modele bağlı) Video Girişi Komposit giriş (RCA) S-Video girişi (4PIN) YPbPr girişi (RnCA) VGA girişi Video Çıkışı D-SUB çıkışı Komposit video çıkışı VGA Çıkış Çözünürlükleri 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1440x900, 1680x1050 Ses giriş & çıkışları Mini jack (stereo) (3.5mm) Güç 5V DC, 800mA
Sistem Gereksinimi Özel bir PC sistem gereksinimi bulunmamaktadır. VGA veya Komposit video girişe sahip LCD, CRT, Plasma veya Projeksiyon Video giriş aygıtı (e.g. VCR, V8, DVD çalar, TV oyun konsolu vb.)
Kutu İçeriği KWorld Plus TVBox Jet Black 1680ex Gamer's Edition (SA230WP) Güç Adaptörü VGA Kablosu 3.5mm Stereo Kablosu Kullanım Kılavuzu Uzaktan Kumanda MMI Kablosu (YPbPr, AV & S-Video girişi) Komposit Video Çıkış kablosu