Şimdi Ara

Tvix m-7000a getirttim.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: korcin

Bu arada benim cihazın versiyonu 1.2.50 F gözüküyor.
    Cihazı Kore diline kilitleyen yazılımdan bir önceki sanırım.
    Update etmeye cesaret edemiyorum

korkma dostum downgrade de edebiliosun benim bildigim.
  • Ben de şu anda almanyadan getirtiğim 7000 modelini kurdum ancak altyazılarda türkçe karekter sorunu var,programı varmı bu işin yada yazılımı,geçenlerde bir forumda okumuştum ama konuyu bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada alet süper.
  • Site adresi vericem ama umarım sorun çıkarmaz.
    yapan arkadaştan allah razı olsun...
    altyazı sorununa kökten çözüm :)

http://www.turkeyforum.com/satforum/showpost.php?p=5178896&postcount=115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaka -- 17 Kasım 2008; 20:22:18 >
  • quote:

Herkes m-6500 modelini tercih ediyor sanırım.
    Ben m-7000 modelin dizaynını daha şık bulduğum için bunu getirttim.
    Yaklaşık 5-6 saattir cihazı kurcalıyorum.
    Henüz harddisk takmadım ama laptoptan wireless bağlantı ile 3 tane mkv film, birçok hd video klip seyrettim.
    Sorular varsa, anladığım ve kurcaladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.. Yarın uyandıktan sonra tabi :)

selam arkadaşım ben de bu cihazı çok istiyorum ama malesef alma şansım yok dışardan da alışveriş yapmadım daha önce o nedenle bulunduğum yere gelip gelmeyeceğinide bilemiyorum riskli yani.sen nasıl aldın kendi imkanlarınlamı.yardımcı olurmusun .
  • quote:

Henüz harddisk takmadım ama laptoptan wireless bağlantı ile 3 tane mkv film, birçok hd video klip seyrettim.
    Sorular varsa, anladığım ve kurcaladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.. Yarın uyandıktan sonra tabi :)

selam arkadaşım sanırım foruma girmiyorsun kaç zamandır.
    bu 7000 modelinden aldım ben de ama merak ettiğim bir konu var.jukebox denedinmi.hani filmleri kendisi klasörlüyor vs vs bilgileri resimleri gözüküyorya onu demek istedim.ama daha önemlisi bu yazılımı nasıl atacağız badeip 1.74.3sanırım indirdim frontpage die 34 mb lik falan bir dosya bunu harici hdd ye attım üzerine gelip ok diyorum ama no yazıyor neden dir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 18 Şubat 2009; 11:48:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alanya75

quote:

selam arkadaşım sanırım foruma girmiyorsun kaç zamandır.
    bu 7000 modelinden aldım ben de ama merak ettiğim bir konu var.jukebox denedinmi.hani filmleri kendisi klasörlüyor vs vs bilgileri resimleri gözüküyorya onu demek istedim.ama daha önemlisi bu yazılımı nasıl atacağız badeip 1.74.3sanırım indirdim frontpage die 34 mb lik falan bir dosya bunu harici hdd ye attım üzerine gelip ok diyorum ama no yazıyor neden dir acaba

sorunu çözmüş bulunuyorum
    buyrun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.