Şimdi Ara

Tvnin ekran kartını oyun oynarken kullanmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Geçenlerde yeni bir ultrabook aldım, alırken amacım gaming değildi ancak özellikleri bayağı iyi, bazı oyunları kaldırır diye düşünüyorum. İşlemci i7 6500U ve 8 GB RAM var ancak GPUsu kötü, Intel HD Graphics 520. Far Cry takıntım var ve Far Cry 4 veya Primal ikisinden birini kaldırır mı diye bir araştırdım, low settingsde düşük fpste kaldırır gibi gözüküyor. Zaten yüksek FPS beklemiyorum laptopun da asıl amacı gaming olmadığı için gaming pc gibi kaldırmasını da beklemiyorum, oynanır mı diye düşünüyordum. Arkadaşımla konuşuyorduk dedi ki TVyi ekran kartın yerine kullanabilirsin ancak HDMIla değil, öyle yaparsan sadece görüntüyü yansıtmış olursun dedi. Ama nasıl yapılır tam olarak ben de bilmiyorum dedi, sizin bu konuda bir bilginiz var mı? Böyle bir şey mümkün mü, mümkünse nasıl ve eğer mümkün değilse sizce bilgisayar Far Cry 4 veya Primal'ı 20-30 fps arası kaldırır mı? GTA 5 oynayanları izledim i5 6300Uyla nadiren de olsa 19 FPSe filan düşüyor ancak 20-30 arasında seyrediyor genelde. Crysis-Battlefield da o civarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vansconversesuperga -- 12 Mart 2016; 18:56:47 >

• Arkadaşınız sallamakta çığır açmış,tv'nin ekran kartı mı olur?
    Ne ile bağlarsanız bağlayın hd520 ile oyunları oynarsınız.
    Oyun düşünüyorsanız ultrabook almakla baştan yanlış yapmışsınız.
    Şu anda kaç fps alıyorsanız tv ye bağlarsanız da fps değişmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbald M kullanıcısına yanıt
    Evet sallamış biraz sanırım, araştırdım bayağı hiçbir şey çıkmıyor zaten. Oyun düşünmediğimi söyledim bilgisayarı okul, film, edit vs işlerde kullanacağım ancak ara sıra oyun oynamayı seviyorum. Düşük gereksinimli oyunları kaldırıyor zaten ama dediğim gibi far cry takıntım var biraz, far cry 3 rahat kaldırır diye düşünüyorum ancak primal veya 4 kaldırır mı bilemedim. 20 FPS civarında seyretse bile sorun değil benim için, aldığım bilgisayar zaten gaming bilgisayarı değil. Kaldırır mı sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.