Şimdi Ara

Tweeter kubbesi göçtü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tweetter kubbesi icine goctu elektrik supurgesi ile cektim duzeldi fakat uzerinde mikro gocuklukler ve kirilma cizgileri olustu.nasil duzeltebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O göçükler sizi rahatsız ediyorsa tweeter kubbesiyle aynı ölçüde hoparlör tozluğu (göbek) alın ve bali tarzı bir yapıştırıcıyla üstüne yapıştırın.Gayet hoş durmakla birlikte orjinali gibi gözükmeyebilir o da tercih meselesi.Diğer bir çözüm ürünü bi hoparlör tamircisine götürüp orjinal malzemeyle tweeterı eski haline getirmek.Tabiki masrafı daha fazla olur.İstanbul'daysanız Karaköy'de Taksim Tünel'e çıkan yokuşta solda bi işhanı var.Orada hoparlör tamiriyle uğraşan bi abi var.Hanın ve abinin ismini hatırlayamıyorum.O boydaki tozlukları bi onda bulabildim.Alternatif olarak tozlukları aliexpressten getirtebilirsiniz.Son çıkan kanunlardan sonra ucuz bi ürün bile alsanız teslimat esnasınsa sizden kapıda gümrük denetim ücreti alacaklar.Ortalama 10-12tl.Abide fiyat vermeyeyim ama tozluklar gayet ucuz.
  • Yamaha dan yenisini siparis ettim sonrasinda da monte ettim.tamiri kolaymis.ve daha iyi oldu hoparlor zaten eskiden beri tiz ses vermiyordu simdi ust frekanlar da cok iyi oldu.ama sagdaki hoparlorle ses sicakligi acisindan bir fark var o da sanirsam uretim yarihi ve kullanim surelerinin farkli olmasindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.