merhaba arkadaslar benım soyle bı sorunum var bellı bı saatten sonrakı twrrtlerı okuyamıyorum en son 6 saat once yazılan tweetlerı gorebılıyorum sonrası yuklenmıyor en sonunda ya bi nokta yada yukarı don yazısı cıkıyor ama arkadaslarım cok daha oncesıne donus yapabılıyolar bunun nedenı ne olabılır
bahsettiğiniz sorun cep telefonunda mı oluyor? telefondaysa marka modeli nedir?
enige
kullanıcısına yanıt
hem telefonda hemde bilgisayarda oluyor,telefon modelı s3 mını
quote:
Orijinalden alıntı: sir506
hem telefonda hemde bilgisayarda oluyor,telefon modelı s3 mını
hocam orda tam olarak ne ayarlamam gerekıyo Mobile Web Twitter tarafından ve
Twitter for Android Twitter, Inc. tarafından Twitter for Android Twitter Mobile Web
erisimleri var bunlarda cep telefonuyla ılgılı zaten benım problem normal pcden gırerkende oluyo bısey falan mı eklemek gerekıyor acaba sızde fzladan olan bısey varmı
hocam onlar normal, e-posta bildirimlerinin olduğu kısımda e-posta ayarlarını düzenlerseniz sanırım sorununuz çözülür.
enige
kullanıcısına yanıt
orda ne gibi bi degısıklık yapmam gerekır hocam şoyle bı baktımda degıstırmem gereken kısmı pek anlayamadımsorunla ilgili,kusura bakmayın sizide ugrastırıyorum
orda ne gibi bi degısıklık yapmam gerekır hocam şoyle bı baktımda degıstırmem gereken kısmı pek anlayamadımsorunla ilgili,kusura bakmayın sizide ugrastırıyorum
estağfurullah elimden geldiğince yadımcı olmaya çalışıyorum son olarak e-posta ayarlarınızın resimdekiyle aynımı onu kontrol edin aklıma da başka bir şey gelmiyor aynı sorunu bu şekilde gidermiştim.
enige
kullanıcısına yanıt
ayarları aynı sekılde yaptım ama olmadı yıne maalesef tesekkurler yınede umarım cozerım
umarım çözersiniz iyi akşamlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme