Şimdi Ara

TWinGO GRUBU (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
9
Favori
62.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StrangerXT

3-4 klasik (kronik demiyorum) sorunu vardır, onlarda da bi kelebek boğazı temizlersiniz, bi yeri söküp yağlarsınız, çatlayan bir hortumu değiştirirsiniz 5 liraya olur biter. kaza yapmadıkça açabileceğ en büyük masraf 70 liraya falan basınç sensörünün bozulması olabilir, o da %1 ihtimaldir. yağı, suyu tamamsa benzini koy git

özetle diyebilirizki sürülebilecek en ekonomik araclardan bir tanesi.
    Zaten dört dörtlük bir arac olmassa Renault Avrupa ,Twingo 1 serisini 1992 den 2008 e kadar üretmezdi..

ve halen üretiliyor,güney Amerikada :

http://www.renault.com.ve/

•  TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 17 Aralık 2010; 22:49:18 >

• Vaaay Ufak Superman' angellı mercekli farları da pek bir yakışmış
  • 2011 de devamı gelecek
  • birgün benim olacaksın twingo.

FelixCrail canım sıkıldıkça senin otonun resimlerine bakıyorum. twingo almaya niyetliyim ama bir müddet vaktim var. Acaba kaç km nin altında bir twingo alınmalıdır sana göre ? yani mesela 150.000 km altındaki twingolara bak mı dersin ?
  • ben 31 aralık 2008 de 103.000de iken almıştım. şuan itibari ile 125.000e geldi twingom. arabayı hergün ama kısa mesafelerde kullandığım için kilometrem biraz yavaş ilerliyor.

10 yıllık bir araba için 100.000-150.000 aralığı az bile sayılır. motoru sağlam olduktan sonra km'nin pek bir önemi yok bence. ben bir arkadaşa yanlış hatırlamıyorsam 150.000de bir twi aldırdım. almadan önce ön expertizini ben yaptım ve al bu twiyi sağlam bu dedim. cidden de hiçbir sorunu çıkmadı o aracın. arkadaş şuan twisini maddi durumlarından dolayı satıyor hatta 10.000liraya. 99 klima+sunroof ve benimkinin renginde.
  • arkadaşlar,

bende twingo almak niyetindeyim. öğrencilik dönemimde çok sevdiğim bir araçtı. kısmet şimdiye olacak gibi.
    benim arabama (megane) artık eşim el koyuduğu için sabah işe götürüp akşam geri getirsin yeter :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1998-twingo-klimali-fulll-42200853/detay

bu ilandaki araç temiz gibi, siz ne dersiniz?

not: istanbuldayım.
  • www.twingofanclub.com

TWinGO GRUBU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanerturan -- 10 Mart 2011; 16:11:03 >
  • şu yeni twingoları türkiyeye neden getirmiyolar anlamıyorum , yok clio nun satışları düşermiş de bilmem ne
  • Arkadaslar, bende bu aracın 1.2 sını almayı dusunuyroum.cok fazla yol yapmıycam fakat bana az yakan lazım.1.2 olmasına ragmen tup taktırmayı dusunebılırım.sayfanın ılk basında teknık ozellıklerınde ortalama yakıt tuketımı 7.7 dıyor..boylesıne kucuk araba ıcın fazla geldı ama sızce nasıl?

bana gıttgınz yer we ne kadar yaktgnza daır ornekler werırsenız cok yardımcı olursunuz bana..Ayrıca aracını satmayı dusunen varsa bana ozelden mesaj atarsa harıka olur..ozellıkle ustu full acılan olan olursa muthıs :)
  • türkiyede 1.2 den başkası yok zaten (tektük getirilmiş 97 model altı teneke 1.3'ler hariç. C3G motor kodlu bu twiler çok fazla yakıyor,güvenliği ve sağlamlığı da sıfır)

kışın 7-7,5LT falan yakıyor. yazın 6-6,5LT ye düşüyor. 35 litre ile şehir içi 480-500, şehir dışı 650-700km gidiyor. 60 sayfalık cevap burada :http://www.twingofanclub.com/index.php?topic=252.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 23 Mart 2011; 21:18:19 >
  •  TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

follow me home özelliğini de ekledim twime

http://www.youtube.com/watch?v=G6YtCkaPY6U

• Herkese merhabalar.Bende twingo sahiplerı arasına katıldım.Suanda aracım servıste, a dan z ye bakımı yapılıyor.Kısmetse cumartesı gunu keyfıme devam edıcem.Buradan, twıngo almayı dusunenlere bır kac bsy soyluyorum.Cok fazla dusunmeyın :)
  • Güncel.
  • madem güncel

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

spor yaylarımı takarken
     TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

temizlik sonrası
     TWinGO GRUBU

TWinGO GRUBU

ilgilenen varsa 195/45/14 lastiklerimi satıyorum. önler 7mm, arkalar 6mmdir. 400TL takım fiyatı

• Arkadaslar bir kac sorum var:

Reno Twingo 1996 model,C067, D7 Motor

-bujiler her kac bin degisir ( tek tirnak )?

-birde amartös. bosluk var, o kronik lastiklerin degismesi lazim.
    Degistirirken lastigin altindaki bilyaninda degismesi lazim ? ( resim )

-seyir halindeyken zaman zaman kokpitte yesil sinyal kontrol lambasi yanip sönüyor, ve CIZZ gibi bir ses yapiyor.Rölede sorun olabilirmi ?

saygilar, hayirli yolculuklar

( resim 1 : lastik
    resim 2 : lastigin altinda bulunan bilya)

TWinGO GRUBU

• bujileri her 30.000km de bir değiştirmen iyi olur.

ön amortisör üst takozunu parçacıdan alacaksın. çok pahalı olmaması lazım. maksimum 40 lira diye hatırlıyorum. istanbulda isen hangi yakadasın. ona göre yedek parça alabileceğin yerlere yönlendireyim

sinyal için de önce o panelin kartına bi bak. oksitlenmiş olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 18 Eylül 2011; 21:56:58 >
  • FelixCrail arkadasim, yanitin icin tsk ederim.
    Ben Almanya dan ikamet ediyorum.
    Lasikler ya tek olur veya bilya ile beraberinde olur.( resim)

TWinGO GRUBU
  • almanyada isen işin biraz daha kolay.bizim burdan kedinin ciğere bakması gibi baktığımız ebay ürünlerine sen ordan çok daha kolay ulaşabilirsin. ebay.de sitesinde twingo diye arama yap. orda bir sürü malzeme var ucuza. hatta bize ordan ufak tefek malzemeleri gönderebilsen ne güzel olur :)

twingo ile ilgili her türlü detay için dewww.twingofanclub.com forumuna bekleriz. türküyenin en büyük ve tek twingo bilgi kaynağıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 18 Eylül 2011; 23:00:27 >
  • kullanan arkadaşlar şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimlerini yazabilirler mi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.