Şimdi Ara

Twingo İle Uzun Yol Yaptık Gözlemlerim :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almanya plakali bir Twingo gormustum Bursa da yeni modeldi ama,söföru de gayet mutlu gozukuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

her araçla uzun yol yapılır adamlar bisikletle uzun yol yapıyor ama ne kadar mantıklı?

a-b sınıfı araçlarla uzun yola karşıyım ben. bu araçlarla 100 kmyi bile tehlikeli görüyorum ben. hafifliğin yanında lastikleri ufak oluyor şanzımanları da motor rahat dönsün diye kısa oluyor. yavaş gittiğinde korna yiyorsun hız yaptığında strese giriyorsun..

+1 katılıyorum. a, b sınıfı aracı olanlar hemen saldırıya geçmiş fakat kusura bakmayın arkadaş haklı.

İmzamı okuyun.

Okudum. Yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

her araçla uzun yol yapılır adamlar bisikletle uzun yol yapıyor ama ne kadar mantıklı?

a-b sınıfı araçlarla uzun yola karşıyım ben. bu araçlarla 100 kmyi bile tehlikeli görüyorum ben. hafifliğin yanında lastikleri ufak oluyor şanzımanları da motor rahat dönsün diye kısa oluyor. yavaş gittiğinde korna yiyorsun hız yaptığında strese giriyorsun..

+1 katılıyorum. a, b sınıfı aracı olanlar hemen saldırıya geçmiş fakat kusura bakmayın arkadaş haklı.

İmzamı okuyun.

Okudum. Yani?

Anlayanlar için birşeyler ifade ediyor :)
    İyi geceler.

• A sinifi olabilirde simdiki B siniflari 140-150gayet stabil gidiyor bence.
    Polo gti'la 600kmlik yola gittim yuksek hizlarla ilerlememe ragmen ne tedirginlik nede korku yasadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Fabia 1.2 ile bu akşam uzun yoldan yeni geldim. 3200 km yol. Mis gibi gidip geldim.

Nereye gidip geldiniz hocam?
  • Millet 50cc 2 zamanlı Vespa ile dünya turu yapıyor. Twingo ile çok rahat gidilir ki ön koltukları tam yatırıp arka koltuğu en geri iterseniz 2 kişilik yatak oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.