Merhaba arkadaslar, 4 ay once Twinmos 1 GB 667 Mhz Ram almıstım.2.yı alamamıstım para yoktu o ara.Sımdı gene aynı marka aynı model ram den alıp 2 gb yapmak ıstıorum.Alırken Pc Golddan bana 2.yı alıp taktıgımda Dual Calısır demıslerdı? Aynı Ram den alsam DUAL DDR2 olarak calısırlarmı BIlgılendırmenız cok onemlı.. tşkler
evet bende bugun kuzenıme aldım cok cekındık öncelerı ama suan daha yenı bıttı format fılan dual calısıyor ram hıc korkmana gerek yok
küçük de olsa uyumsuzluk yaşama ihtimalin var,denemekten başka çaren de yok...alırken aynı cas değerine sahip olduklarından emin ol...
quote:
Orjinalden alıntı: plateau
küçük de olsa uyumsuzluk yaşama ihtimalin var,denemekten başka çaren de yok...alırken aynı cas değerine sahip olduklarından emin ol...
+1
quote:
Orjinalden alıntı: plateau
CAS demişken bi sorum olacak Bende 4x512 ram var bulardan ikisini kit olarak 1 sene önce almıştım. ıkı hafta once falan bi 1 gb lik bi kit daha aldım. Yanlız gecen sene aldığım 2x512 ramlerımle bu sene aldığım 2x512 ramlerimin CAS değerleri faklı ama dual çalışıolar nasıl oluoyo bu illa aynı cas değerlerine sahip olması gerekiyorsa?
Cas degerı nedır?Ayrıca o degere suan bakmam ımkansız aynı marka ve model yeterlı degılmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme