Şimdi Ara

TWINMOS 256ddr 400mhz ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün birtane twinmos 256ddr 400mhz ram sipariş verdim, 50 ytlye,,, sizce bu ramlar nasıl kullanan akadaş varmı, bidee fiyatını nasıl sizce?
    ayrıca işlemcim intel celeron 2.40 ghz ( 256 ram vardı üzerinde bitane daha alayım dedim)
    ha bide bunu takmamın bilgisayara görülür bi hız pratiklik kazandırırmı şimdiden teşekkürlerrrrrr

• twinmoslar kingstonlar kadar tanınmasa da iyi f/p ürünleridir, markasından bi korkun olmasın yani, bilgisayarda bi hız artışı olur tabikide
  • teşekkürler MC GRADY,,, markasını şimdiye kadar hic duymadığım icin kuşkulanmıştım, icimi rahatlattın
  • Ben 2.5 seneden beri kullanıyorum tavsiye ederim.
  • Kesinlikle tawsiye edilecek ramlerdir, bunun yanı sıra crossair i de tawsiye ederim performansları güzeldir. Overclock rahatlıkla olurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC GRADY

twinmoslar kingstonlar kadar tanınmasa da iyi f/p ürünleridir, markasından bi korkun olmasın yani, bilgisayarda bi hız artışı olur tabikide

Hız artışı olucağını hiç zannetmiyorum. Eski ramler 333 değilse tabi..

Sadece daha sağlıklı ramler daha iyi o/c olabilir. Stabil kalabilir.. Uzun ömürlü olabilir...

ama oem ddr400 ve markalısı arasındaki fark budur.. kalite!! hız değil.. (o/c olmadıkça)
  • hmmmmm teşekkürler arkadaşlar
  • ne demek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.