arkadaşlar bugün birtane twinmos 256ddr 400mhz ram sipariş verdim, 50 ytlye,,, sizce bu ramlar nasıl kullanan akadaş varmı, bidee fiyatını nasıl sizce? ayrıca işlemcim intel celeron 2.40 ghz ( 256 ram vardı üzerinde bitane daha alayım dedim) ha bide bunu takmamın bilgisayara görülür bi hız pratiklik kazandırırmı şimdiden teşekkürlerrrrrr
twinmoslar kingstonlar kadar tanınmasa da iyi f/p ürünleridir, markasından bi korkun olmasın yani, bilgisayarda bi hız artışı olur tabikide
teşekkürler MC GRADY,,, markasını şimdiye kadar hic duymadığım icin kuşkulanmıştım, icimi rahatlattın
Ben 2.5 seneden beri kullanıyorum tavsiye ederim.
Kesinlikle tawsiye edilecek ramlerdir, bunun yanı sıra crossair i de tawsiye ederim performansları güzeldir. Overclock rahatlıkla olurlar.
quote:
Orjinalden alıntı: MC GRADY
twinmoslar kingstonlar kadar tanınmasa da iyi f/p ürünleridir, markasından bi korkun olmasın yani, bilgisayarda bi hız artışı olur tabikide
Hız artışı olucağını hiç zannetmiyorum. Eski ramler 333 değilse tabi..
Sadece daha sağlıklı ramler daha iyi o/c olabilir. Stabil kalabilir.. Uzun ömürlü olabilir...
ama oem ddr400 ve markalısı arasındaki fark budur.. kalite!! hız değil.. (o/c olmadıkça)
hmmmmm teşekkürler arkadaşlar
ne demek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme