Şimdi Ara

twinmos (mtec)--twinmos(TWINMOS CHIP) arasındaki far

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TWINMOS 1GB PC5300 667Mhz DDR2 MEMORY (MTEC) --- 28,43 YTL

TWINMOS 1GB PC5300 667Mhz DDR2 MEMORY (TWINMOS CHIP) --- 30,16 YTL

arasında önemli bir fark varmı? benim kasada

TWINMOS 512 x 2 (1 Gb) PC5300 667Mhz DDR2 MEMORY (MTEC) var yukardakilerden hangisini alayım

• mtec çipli dual olduğundan daha performanslı çalışır
    bende de mtec çipli 512 mb ddr400 vardı normal twinmos çiplerle uyumlu değilmiş bende 512 mb 400 mhz ki,ngston aldım uyumlu çalışıyor
  • quote:

mtec çipli dual olduğundan daha performanslı çalışır

ramlerde dual ozelligi yoktur anakartlar destekler duali.yani o ciple bu cip dual olmaz diye bir sey yok hatta o marka ile bu marka bile birlikte dual calisabilir ama dedigine katiliyorum bende de MTEC olani al ki uyumsuzluk problemi filan cikmasin.Piyasada Dual Kit diye satilan ramler: cipler ne kadar birbiri ile uyumlu olursa o kadar iyi olur, bunun icin sirayla banttan cikmis kardes uretim ramler en iyisi olur.
    bana sorarsaniz tamamen satis palavrasi arka arkaya uretilmis ramler arasinda bile uretim farki olabilir sonucta uretilen seyler dokme tugla degil.hic bir ram %100 bir baskasinin aynisi degildir ayni marka hatta arka arkaya bile uretilse.ama yakindir mantik bu ondan dual ram diyorlar onlara.
  • sağolun arkadaşlar, mtec olandan alıyorum.
  • hocam bende de mtech çipli twinmos 512 ddr 400 var. yanına ram takacağım ve dual çalışsın istiyorum. aynı ramden piyasada bulamadım. sen kingston taktım dual çalıştı demişsin. kingston da mtech çipli mi normal mi?

quote:

Orjinalden alıntı: okanbozkurts

mtec çipli dual olduğundan daha performanslı çalışır
    bende de mtec çipli 512 mb ddr400 vardı normal twinmos çiplerle uyumlu değilmiş bende 512 mb 400 mhz ki,ngston aldım uyumlu çalışıyor
  • bu ramlarda çipe bile bakıyorsunuz ya hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 13 Ocak 2008; 16:39:29 >
  • hocam önemli olan dual çalıştırmak. markayla alakalı değil. m-tech herhangib bir tane 400 alsam dual çalışır mı. asıl soru bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    865 PE Neo2 Dual DDR400 sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.