Şimdi Ara

Twisted fate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arkadaşa sardım ve hiçte sıkılmıyorum çok zevkli hero, şuanki durumu nedir yapar mı? Win rate i baya düşük sanırım, high ve normal eloda iş yapıyor mu?

Jungler ile uyumlu oynanabilirse anında bir lane i dörtleyip yok edebiliyor ve late hasarı çok fazla bu yönlerini seviyorum. Ama buna karşılıkta oyun başı çok çok güçsüz. Kombosu vs çok basit heroyu oynamayı değil heroyla ölmemeyi öğrenmeniz gerekiyor. Çünkü pozisyon dışı kalırsanız yok oluyorsunuz.

Yorumlara ve tavsiyelere açığım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan pro oyuncular solo q da oynuyor aslında pek seçilmiyor ama win ratesi yüksekhttp://www.probuilds.net/champions/details/TwistedFate

Klasik midde farmlayıp doğru zamanda doğru roamla maçı kazandırabiliyor bence early ve mid gamede güçlü latede ulti faktörü dışında pek güçlü değil bence damagesi için maw qss falan counterliyor

Eğer ustalaşırsan lanede de baskınlık kurabilirsin tavsiye vermek gerekirse kart seçerken w'ye 2.kez basmadan oto atak yapabiliyorsun unutma ben bunu çok yapardım kart seçerken oto yapmadan dolaşırdım bazı kritik anlarda farkederdi :D arkadaki minionlara kırmızı kart atarak rakibide dürtebilirsin veya q nu farma atarken (last hit için) 3'e ayrılıyor ya ortadakini farma atıp kenara açılanları rakibe doğru atmaya özen göster ona göre açıdan at çoğu zaman farma odaklandıkları için skili yiyorlar küçük küçük dürtebilirsen öne geçiyorsun.

Son olarak eğer tfde ustalaşmak istiyorsan dodge yeteneğin üst seviyede olmalı hitbox'ı küçük herolardan biri bunuda kullanıp iyi kitelamak gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dopa izle
  • Soloq'da iş yapacağını pek düşünmem şahsen.Kesinlikle en az 1 arkadaş lazım oyunun içinde.Diğer adamlar kolayca tepki veremiyor,yada senın ultin var diye adamların üstüne yürüyemiyorlar,ejdere giremiyorlar,dive atamıyorlar gibi.Ama bir ormancı olursa birlikte çok iş yapılabilir.Her şeyi geçtim zaten heroya çok hakimsen ssleri iyi kullanırsan falan soloqda da çok rahat iş yapar.O kadar pro booster tf'yi oynuyor bir sebebi var.
  • Hakim olan çok rahat şekilde alır götürür ama zaten çoğu heroya göre koridor aşaması zayıf geçtiğinden riskli ve ustalaşması zor bi hero

Bide bu suikast güncellemesinden sonra oynaması daha da riskli oldu

Bu heroyu oynayacaksan mümkün olduğunca az öleceksin minyonunu kes ultin gelene kadar koridorunda dur karşında Fizz Lb Katarina gibi herolar varsa gereksiz agresiflik yapma zaten pasifin minyon kes diyor

Yaptığın build %40 cdr olsun ulti ne zaman gelse kendine bi fırsat kolla sürekli roam atman lazım

Twisted Fate ile tek taşıyamazsın ama olayı zaten taşıttırması yani o baskıyı rakibe hissettireceksin

Teleport ile girmek en iyisi çünkü ulti ile beraber çok fazla müdahele etme şansın oluyor

İllaha birisinide izle bu izleyeceğin kişi Dopa olsun çünkü Twisted Fate'i onun gibi oynayan 1 elin parmağını geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 20 Şubat 2017; 23:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Hakim olan çok rahat şekilde alır götürür ama zaten çoğu heroya göre koridor aşaması zayıf geçtiğinden riskli ve ustalaşması zor bi hero

Bide bu suikast güncellemesinden sonra oynaması daha da riskli oldu

Bu heroyu oynayacaksan mümkün olduğunca az öleceksin minyonunu kes ultin gelene kadar koridorunda dur karşında Fizz Lb Katarina gibi herolar varsa gereksiz agresiflik yapma zaten pasifin minyon kes diyor

Yaptığın build %40 cdr olsun ulti ne zaman gelse kendine bi fırsat kolla sürekli roam atman lazım

Twisted Fate ile tek taşıyamazsın ama olayı zaten taşıttırması yani o baskıyı rakibe hissettireceksin

Teleport ile girmek en iyisi çünkü ulti ile beraber çok fazla müdahele etme şansın oluyor

İllaha birisinide izle bu izleyeceğin kişi Dopa olsun çünkü Twisted Fate'i onun gibi oynayan 1 elin parmağını geçmez

Dopa nin bi aciklamasi vardi tr ye çevirmişlerdi

Twisted Fate ile leblanc katarina fizz e karsi lane i dondurarak tutuşturla oynuyorsun biraz zor ama ölmemen cok önemli

https://youtu.be/lFzukzv2EGc

Twisted Fate ile adam okadar matchup biliyorki duruma göre oynuyor, lanede cok pasif kalip ölmemek yerine dondurup yaklasinca kafasina vuran cinsten oynuyor

• Biz zaten burada arkadaşa hepimiz farklı ağızdan bilgiler veriyoruz gerisi ona ve yeteneğine kalmış :D

O tutuşturlu yönteme sıcak bakmıyorum ya ters tepme riski çok var teleportla bıraktığın etki koridorunu kazanmaktan daha önemli bence

Bide Dopa adına ne zaman kanal açılsa youtube kapatıyor anlamadım gitti 3 tane dopa diye kanal gitti

• çok sağolun arkadaşlar. zed kata fizz lb gibi herolara karşı ezilmiyorum ama çok pasif kalıyorum, sanırım asasin metasından kaynaklı birazda. yani mid ve late game e oynaamya çalışıyorum, late hasarı inanılmaz heronun gerçekten. jungler preysen ve kötü değilseniz gerçekten aşırı iş yapabiliyorsunuz. Bu arada dopayı izleyeceğim. herkese teşekkür ederim
  • quote:

Biz zaten burada arkadaşa hepimiz farklı ağızdan bilgiler veriyoruz gerisi ona ve yeteneğine kalmış :D

O tutuşturlu yönteme sıcak bakmıyorum ya ters tepme riski çok var teleportla bıraktığın etki koridorunu kazanmaktan daha önemli bence

Bide Dopa adına ne zaman kanal açılsa youtube kapatıyor anlamadım gitti 3 tane dopa diye kanal gitti

Dopa farkli bi şey ben son 2 haftadir video atarsa izliyorum arada denk gelirsem yayininida izliyorum adam kesinlikle tilt olmuyor ben cok oluyorum görevini oynadığı şampiyonun damage ni kime focus alacagini cok iyi biliyor ve tüm bunlari nerdeyse hic ölmeden yapabiliyor o elemanin yayininda konusan hatuna ayar oluyorum

Kanal konusunda suan DopaTv olarak youtu.be adi var orda paylasiliyor zaten korece anlamadigimiz icin sesi kisip arkadan slow sarki koyarak izliyorum bide okariya ayar oluyorum :D

Izledikten sonra sanki adamin bakis acisi ustume isledi onun gibi oynamaya calisiyorum Midde bugün diamond 4 0 lp den dia 3 e 1 mac kaybederek çıktım o elemani izleyin bide bjergsen izleyin Midde bunlar akıyor cok uzattım

• quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

quote:

Biz zaten burada arkadaşa hepimiz farklı ağızdan bilgiler veriyoruz gerisi ona ve yeteneğine kalmış :D

Dopa farkli bi şey ben son 2 haftadir video atarsa izliyorum arada denk gelirsem yayininida izliyorum adam kesinlikle tilt olmuyor ben cok oluyorum görevini oynadığı şampiyonun damage ni kime focus alacagini cok iyi biliyor ve tüm bunlari nerdeyse hic ölmeden yapabiliyor o elemanin yayininda konusan hatuna ayar oluyorum

Kanal konusunda suan DopaTv olarak youtu.be adi var orda paylasiliyor zaten korece anlamadigimiz icin sesi kisip arkadan slow sarki koyarak izliyorum bide okariya ayar oluyorum :D

Izledikten sonra sanki adamin bakis acisi ustume isledi onun gibi oynamaya calisiyorum Midde bugün diamond 4 0 lp den dia 3 e 1 mac kaybederek çıktım o elemani izleyin bide bjergsen izleyin Midde bunlar akıyor cok uzattım

öyle bir kanal yok.

• Sorma ya o kıza bende ayar oluyorum kendisi çevirmenmiş malum Dopa koreli ama çin sitesinde yayın yapıyordu

Çok izleyince korece bağımlılık yapıyor karakter seslerini koreceye çevirmiştim :D

• Kapatıldı dostum 2 tane öyle kanal çıktı kapatıldı sonra bitane daha açıldı yine kapatıldı

• Harbiden kapatılmış nerden izlicez şimdi elemanı
  • huya.com var ama kalitesi çok yüksek izlenmiyor hem çince.
  • siz dopa demişsinizde, bu adam bildiğin sayısal hesaplarla oynuyor mid lane i benim kafam o kadarına basmaz saygı duyup kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

quote:

O karıya bende sinir oluyorum

Yuh kanal kapatılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requizm -- 31 Aralık 2016; 18:11:56 >

• oyuna başladığımdan beri tf oynarım size birkaç öneride bulunmak isterim. oyun başında tüm odağınızı farma vermelisiniz zaten pasifi sayesinde düzgün bir farmla daha iyi itemler çıkıp karşıdaki adamlara bir fark atıyorsunuz. karşınızda demişken genel olarak çıkabilecek belli başlı heroları söyliyeyim yasuo katarina zed fizz (nadiren leblanc). işin kötü tarafı midde oynadığımız için bu heroların bizi tekleme durumu. zed ve yasuoyu görmeme gibi bir şansınız olmadığı için dodge yeteneğinizin çok iyi olması lazım aksi halde işiniz karşı için çok kolay olacaktır. sürekli sarı kart q kombosunu yaparak karşıdakini dürtmeye bakın (e pasifiyle sarı kartı birleştirmeyi de unutmayın). sarı kart demişken bu w kullanma konusunda baya bir kişi sıkıntı yaşıyor mavi seçiyim derken kırmızı falan seçilebiliyor. bu oynadıkça gelişen bir olay. bazıları da 2 kere w ye basıp allah ne verdiyse atarlar. ultisi biraz harita çabukluğuyla ilgili. sağ gözünüz minyondaysa sol gözünüz haritada olmalı diyelim. aşağı ve yukarı koridoru sürekli izlemelisiniz. elinize sarı kartı almayı unutmayın. sıçra ve tutuştur da zaten tf için yapılmış bir ikili gibi.

• Tf ile uzun süre iyi bir win oranıyla oynamış biri olarak şuna güldüm. " bence early ve mid gamede güçlü latede ulti faktörü dışında pek güçlü değil bence damagesi için maw qss falan counterliyor "
    @Biolystick

Full build Tf e pasifiyle w attığı an zaman durur. Syndra ultisini sürekli attığınızı düşünün. TF'in late game hasarına laf eden çarpılır. Early gamede de güçlü demişsin. Neredeyse Canon minyon gücünde. Neredeyse her matchupa karşı safe oynamak zorunda. Gittikçe baskısı ve gücü artar.
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum yazali kaç patch geçmiş ama tfnin en güçlü olduğu zaman mid gamedir daha çok item çıkılmadan iş yapar earlyde ise oynamasını bilirsen gayet güçlü kırmızı kart ve q ile hem durtup hem pushlayip lane pressure sağladığında takımını çok öne geçiriyor mesela karşı mid den gang korkun yok jungle mide yakın oynamak zorunda tfnin ulti korkusu ile karşı takım tedirgin jungin ejder alabilir gelen olursa sen gidersin karşı mid gidemez bota 4 kişi dive atabilirsiniz vs. Güçlü dediysek heralde lbye karşı 1v1 de kafa kafaya güçlü demedik suanki metada bu tarz şeyler alındığı için zaten güçsüz duruma düşüyor ve az oynaniyor. Karşıda assasins varsa alınmaz control mage varsa alirsin.

Late de ise takimin gerideyse koridor ittirmek dışında bir işe yaramiyor cunku karşısına kim gelse 1v1de duramaz öndeyseniz daha tehtitkar split push yapabilir o zaman gelen olursa ulti ile fight başlatabilir lakin ulti ile gittiği yerde zhonya basamadan CC yerse ölür karşı takımın tankı zonelarsa hiç bişey yapamaz qss isimli item sayesinde adcyi tek w ile tekleyemezse kesemez üstüne ölür zaten high eloda qssi olan adama mavi kart atıyorlar daha çok vursun diye. Middeki adamda tf varsa cleanse alir üstüne zhonyasi olabilir. Latede daha zor yani

• Tf oyunu öğrenme şampiyonu dur midde neler yapilmasi gerektigini skill setiyle en iyi öğrenilebilir şampiyon dur

İstediğin gibi farm dondurup pushlayabilirsin 2 ay önce dopa izle yazmışım

Izlediysen anlarsin zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.