Şimdi Ara

Twisted Fate main yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar tf yi main yapmak istiyorum sizce nasıl olur? Ustalaştışıma değer mi? Qss yüzünden tf den soğuyorum sarı kartı atıyorum qss basıyor adc yanındakilerle beni kesiyor. Tf önermezseniz ne önerirsiniz? Main yapacağım ama boxbox, best riven na, grossie groe, (böyle bir şeydi) ryan choi gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soloq da yükselmek istiyorsan en ideal mid şampiyonu . Pobelter , Froggen sıklıkla oynuyor
  • Latede adcye sari kart degil mavi kart aticaksin zaten. Mavi kart q oto atak adc pert.

• Eğer rakibi görmeden alırsan sıkıntı çekersin. Çünkü genelde assasin alınır. Bu da TF'nin canını sıkar.

• Tf benim mainim rahat tasirsin latede illa sari atmana gerek yok kirmizi mavi falan da atabilirsin

• Tf aldigin zaman botu kastirmak zorundasin. Roam atmazsan oyundan dusersin. Ama farmlamasi kolay. Oyunun en iyi global ultilerinden birine sahip. Iyi iletisim sart. Tam takim oyuncusu. Sahsen soloq da alinmasini mantiksiz buluyorum. En azindan plat asagisi almamali. Ayrica cok sekil hero.

• Şunu unutma kasarsan tek atarsın. Tek başına da taşıyabilirsin. Öyle bir şampiyon tf.

Ama düşersen lanede roam atmazsan tek yersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Youtubeden profesyonel oyuncuların videolarını izlemeni tavsiye ederim üst ve alt koridoru kazandırıp çılgın gibi roam atıyorlar.

• Misaya izle Eskidir ama oyun tarihinin en iyi TF oyuncularından birisidir.

• Krdş şu 'ADCyi öldüreyim de gerisi oramda değil' mantalitenden kurtul önce. Ne Zed'ler LB'ler bu gaflete düşüyorda daha team fight başlamadan tokat yiyip 40 sn bekliyor. Teamfight larda öncelik bir adamı kesmek değil, olabildiğince fazla hasar vermek. Sürekli Q larınla dürteceksin takımının front laneinin engage yapmasını bekleyeceksin, baktın onlar size önce hamle yapıyor sarı kartını o engageyi kırmak için kullanacaksın. Sabırlı ol bekle, takım arkadaşlarının o qssi harcatmasını bekle, sabırlı ol. Gerisi gelir.

• Zed yada yasuo main daha iyi olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trde tf main diyene sadece gülün geçin %99 sende onlardan olacaksın :D
  • Çok şkl qnq dmi

• High eloda çok iş yapıyor.Örnek andreaca.Challenger'daki midlere kan kusturuyor :)

• Çok zor yani nasıl desem Froggen o kadar maç atıyor ama yeri geldiğinde yine feedliyor alışman için epey bir maç atman lazım.
  • OKUMAYIN ŞAMPİYONDA USTALIK SEVİYESİNİ 5. LEVEL YAPINCA KENDİNİ TF USTASI SANAN SILVER 4 90 LP
  • bana göre oyundaki en zor mid şampiyonu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.