Şimdi Ara

Twisted Fate Spell Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tf oynamayı çok seviyorum, hatta faker reyiz "iyi bir mid oyuncusu harita hakimiyeti için twisted fate'yi, skilleri doğru kullanmayı öğrenmek için de
    Ryze'ı bilmek zorunda" gibi meşhur bir sözü var, fakat şu sıralar herkes ghost al diyor, şimdi ghost alsam, flash alamayacağım, tutuştur almasam etkin bir kombo yapamayacağım..
    sizce tf ye gerçekten ghost gerekiyor mu? teşekkürler.

• hayır
    ben almıyorum.
    bu kadar kaçış mekanizması 0 olan heroya flash almamak mantıksızlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ghost + flash
  • Ghost- flash tercihim. Earlyde domine etceksen ghost yerine ignite alabilirsin

• Duruma gore ikisinden de alabiliyorum ama flash kesinlikle şart.

• Zaten hayalet alınca yanına tutuştur değil sıçra alıyoruz

• Ghost + flash almak en mantıklısı. Ghost ofansif bir spell görevi de alıyor TF oynarken. Örneğin; sarı kartı seçip squishy bir heroyu kovalarken ghost kullanmak kesinlikle kill aldırabiliyor.
  • Flash-Ignite aliyorum. Rünlerde ms var kabiliyetlerden de %1.5 geliyor.

• Flash + Ghost zaten.
  • ignite almayı pek mantıklı bulmuyorum bende flash elzem zaten
    ghostun amacı kite yapmak kartı seçecen w q kaçacan sonra tekrar falan. bunu yapmayacaksan hiç alma ghost
    bariyer veya heal almak daha safe oyun sağlıyor zed olsun talon olsun tekleyemiyor snowball olmadıkça lanede zaten kötüsün defansif spellerle bu açığı kapatmak daha mantıklı

ben ghost ile oynayamadığımdan bariyer alıyorum bazen heal duruma göre

edit: ghostsuz oynayacaksan ms rün şart yalnız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 13 Ekim 2014; 19:08:01 >
  • bir ignite mid oyuncusu için elzem bir spell bence, ama tf gerçekten yellow cardta useless olmak istiyorsa, kesinlikle ghost alması gerekiyor diyenler var. fakat iyi bir gank sonrası rakibi yıpratıp, son hplerde tutuştur + q atmak çok iyi oluyor..
  • Ghost-Flash
  • %4.5 ms rünleri al. Kabiliyetleri de 21-0-9 yap. O zaman sıçra tutuştur alabilirsin. Rünün yoksa sıçra ghost al. Feedlemek kötüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LugazBey

bir ignite mid oyuncusu için elzem bir spell bence, ama tf gerçekten yellow cardta useless olmak istiyorsa, kesinlikle ghost alması gerekiyor diyenler var. fakat iyi bir gank sonrası rakibi yıpratıp, son hplerde tutuştur + q atmak çok iyi oluyor..

Uselessın anlamını biliyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: RyoRoyal

%4.5 ms rünleri al. Kabiliyetleri de 21-0-9 yap. O zaman sıçra tutuştur alabilirsin. Rünün yoksa sıçra ghost al. Feedlemek kötüdür.

yani bir spelli ignite yapmak için, büyük rün sayfalarını ms yap diyorsun, sence büyü nüfuzu rünlerime yazık olmaz mı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

bir ignite mid oyuncusu için elzem bir spell bence, ama tf gerçekten yellow cardta useless olmak istiyorsa, kesinlikle ghost alması gerekiyor diyenler var. fakat iyi bir gank sonrası rakibi yıpratıp, son hplerde tutuştur + q atmak çok iyi oluyor..

Uselessın anlamını biliyor musunuz

ah evet, özür dilerim, useful olacaktı.
  • quote:

quote:

%4.5 ms rünleri al. Kabiliyetleri de 21-0-9 yap. O zaman sıçra tutuştur alabilirsin. Rünün yoksa sıçra ghost al. Feedlemek kötüdür.

yani bir spelli ignite yapmak için, büyük rün sayfalarını ms yap diyorsun, sence büyü nüfuzu rünlerime yazık olmaz mı..

Büyükler ap olur büyü nüfuzu kırmızılar. Ben büyükleri değiştir diyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

Büyükler ap olur büyü nüfuzu kırmızılar. Ben büyükleri değiştir diyorum :)

bunu deneyeceğim. teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.