Şimdi Ara

Twisted Metal Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
11.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek beğendiğim şey oyunda ki o savaş kargaşası. Gerisini salla.
  • Bide şu videoları düzgün izleyebilsek 16 mbit hızım var ama hala takılıyor lütfen şuna bir çözüm bulun.....
  • klasik kalitesiz ps oyunu ben böyle saçma bebeler için yapılmış oyun görmedim
  • pc'de olsa deneyebilirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

klasik kalitesiz ps oyunu ben böyle saçma bebeler için yapılmış oyun görmedim

[sizer=red]Twisted Metal Video İnceleme
  • sony ps3 oyuncularına çeşit sunuyor cidden başarıyor her çeşit oyun var :D grafıkleri cidden iyi değil.. ama ana etmende değil... oynanış iyiyse sorun yok...
  • Eğer bir oyun bana zevk verebiliyorsa grafiğin hiç önemi yoktur.
  • Kalitesiz diyenlere şaşıyorum bazen böyle oyunlarda pek grafiğe takmıcaksın eğlence oyunları hiçmi nintendo kullanmadınız yahu
  • bu ne kardeş siz sürekli eksimi alırsınız.
  • İnceleme için ve oyuna b.k atmak isteyenler için 10/3'lük oyundur.Ama efsanelere saygısı olup'da oyunu zamanında almak için 40 bin takla atan için 16-17 saatlik kesintisiz savaş demektir.
  • girişteki şarkıyı bilen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biramıçokgördüler

carmageddon a benziyor

Carmageddon bu oyunun yanında solda sıfır.
  • Böyle bir oyun icin nasıl bi grafik uygun olur merak ediyorum, neden bu kadar takıyorsunuz bu grafik olayina helen de çözmüş degilim. :D Tmm kabul , grafikler kötü oynamayin siz ozaman, saygılar.
  • konuyu fanlar basmış,

Fiyat performans olarak oyun ancak 10 üzerinden 2 alır. Psn üzerinden 20 Dolara satılsaydı öve öve bitiremezdik demiş konsolüssü, onlarda beğenmemiş pek ama yinede kötülememişler.
  • Ps 4 için yeni oyunu gelse çok güzel olurdu.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.