Şimdi Ara

Twisted Metal Yeni Oyuniçi Video Geldi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmez miyim dostum. yaş 28 hayatımız Twisted Metal, Carmegadon, Crash serileri ile geçti. Şimdi yeni oyun dünyasına adım atan gençleri görünce yaşlandığımı anlıyorum.
  • bende öyle
  • Ön siparişte Axel karakteri açılacakmış. En gıcık olduğum heriftir oyunda onu mu açacaklar.
  • 13 yaşındayım.Hayatımda duymadım adını bu oyunun Ama videosunu çok beğendim.Alıcam galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

13 yaşındayım.Hayatımda duymadım adını bu oyunun Ama videosunu çok beğendim.Alıcam galiba

Bu yüzden duymamışsındır, en son Twisted Metal oyunu sen 4 yaşındayken çıktı. Şimdi ise 13 yaşındayken çıkıyor.
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: paseyX

Sevgililer günü için ne güzel hediye di mi :))))

Aynen ama sevgilim olmayınca normal bir hediye oluyor benim için

Zack boşver herkeste var 2-3 sevgili, biz 1 taneye hasretiz kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

13 yaşındayım.Hayatımda duymadım adını bu oyunun Ama videosunu çok beğendim.Alıcam galiba

Bu yüzden duymamışsındır, en son Twisted Metal oyunu sen 4 yaşındayken çıktı. Şimdi ise 13 yaşındayken çıkıyor.
    />

Bilmediğim için çok hasretini çekmedim

• Oyun grafiğini geliştirmemekte kararlılar, sadece yaşıtlarım alacaktır bu oyunu bu hali ile, buradaki yazan bir çok kişiye göre olağanüstü bir efsane bu oyun ama bir efsanenin gelişi bu kadar sönük olmamalı ilgi uyandıran bir şeyler olmalı ama yok, sıradan basit bir Store oyununun dışına çıkamamışlar belli trailer dan.

Biri çıkıp şunu diyecek, grafik önemsiz amiga grafiğide olsa Ps1 grafiğide olsa oynarız, yok efendim bu böyle, şu şöyle, sen kimsin de TM ye laf attın bebe (yaş 30) vs. vs.

Ama yanılma payı ümit ediyorum umarım ters köşe olurum ve Exc. oyun grafiği görürüz oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Oyun grafiğini geliştirmemekte kararlılar, sadece yaşıtlarım alacaktır bu oyunu bu hali ile, buradaki yazan bir çok kişiye göre olağanüstü bir efsane bu oyun ama bir efsanenin gelişi bu kadar sönük olmamalı ilgi uyandıran bir şeyler olmalı ama yok, sıradan basit bir Store oyununun dışına çıkamamışlar belli trailer dan.

Biri çıkıp şunu diyecek, grafik önemsiz amiga grafiğide olsa Ps1 grafiğide olsa oynarız, yok efendim bu böyle, şu şöyle, sen kimsin de TM ye laf attın bebe (yaş 30) vs. vs.

Ama yanılma payı ümit ediyorum umarım ters köşe olurum ve Exc. oyun grafiği görürüz oyunda

Dostum çok haklısın ama merak etme grafiklerin videodakinden daha iyi olacağını düşünüyorum. Ama şu da var bir exclusive oyun grafiklerini beklememek lazım. şu oyunu bekleyen kişilerin çoğu 25+ yaş grubunda olanlar. Yeni nesil için bu oyun garip gelebilir. Oyun firmaları da bunu bildiği için fazla özen göstermiyorlar. Örneğin resident evil serisi her 2 yılda bir kendini yenilemeseydi ver her seferinde özünden uzaklaşarak adeta call of duty tarzına geçmeseydi yeni nesil ismini bile duymazdı. Maalesef ama durum bu

İşin iyi yönü yapımcıların yeni bir Twisted Metal çıkarmaları. bu bize sanki oyunun özüne dokunmadan bu işi yapacaklarını gösteriyor. yoksa bu kadar aradan sonra neden çıkarsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Oyun grafiğini geliştirmemekte kararlılar, sadece yaşıtlarım alacaktır bu oyunu bu hali ile, buradaki yazan bir çok kişiye göre olağanüstü bir efsane bu oyun ama bir efsanenin gelişi bu kadar sönük olmamalı ilgi uyandıran bir şeyler olmalı ama yok, sıradan basit bir Store oyununun dışına çıkamamışlar belli trailer dan.

Twisted Metal, tarihinde hiçbir zaman grafiğiyle ünlenmedi zaten. Gerçekten diğerleriyle karşılaştırıldığında çok kötü grafiklere sahip. Ama bu konu sebebiyle oyunun yapımı neredeyse yarım yıl ileri alındı ve ben açıkçası başka bir firmanın el atmaması durumunda grafiksel açıdan pek umut beslemiyorum. Eat, Sleep, Play'in tarzı belli ve böyle devam edecek. Ne kadar üzücü olsa da..........

Twisted Metal abi bu!!!!!!bir!!11!BİR!eins!!!1

• grafikler cok siritmadigi surece sorun yok ki videolardan gordugum kadariyla hic siritmiyor bu oyunu onlinedaki eglencesi icin kesinlikle alacagim umarim gt5 gibi hayallerimi yikmaz cok uzun zamandir bekliyoruz bizi ters koseye yatirmasa iyi olur
  • yalniz hosuma gitmeyen bir detay var oda etrafin cok bos olmasi hic bir cevre hissi yok bunu duzeltmeleri lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

yalniz hosuma gitmeyen bir detay var oda etrafin cok bos olmasi hic bir cevre hissi yok bunu duzeltmeleri lazim

O mecburen olacak, TM'de dar alan varsa hiç kimseyi şişleyemezsin. Dağlık bir yol vardı Black Online'da hatırlıyorum güzelim mermileri ağaçlara boşaltırdım.
    />
  • Yillardan sonra yeni bir TM ilac gibi gelicektir
  • Walla bu oyunu ilk oynadıgım zamanı dun gıbı hatırlıyorum o zamanlar lisedeydik mortal kombat trılogy oynuyorduk, lan olm nerden buldun mal oyunu ismini hıc duymadım dedım ondan sonra bir sardı bızı, sınıfta kalacaktık nerdeyse harika bir oyundur. Twıstede Metal

Grafik hıc onemlı degıl

Yetenek hıc onemlı degıl

Zeka hıc onemlı degıl

Sadece eglence vur kır patlat çatlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: rise of fall

Walla bu oyunu ilk oynadıgım zamanı dun gıbı hatırlıyorum o zamanlar lisedeydik mortal kombat trılogy oynuyorduk, lan olm nerden buldun mal oyunu ismini hıc duymadım dedım ondan sonra bir sardı bızı, sınıfta kalacaktık nerdeyse harika bir oyundur. Twıstede Metal

Grafik hıc onemlı degıl

Yetenek hıc onemlı degıl

Zeka hıc onemlı degıl

Sadece eglence vur kır patlat çatlat

Yetenek ve zeka konusuna katılmıyorum.
    />
    Twisted Metal'de ortamı tanımak ve hafıza çok önemli, en kritik noktalarda sığınıcak bir yer bulmak yeterli olmuyor. Belli bir stratejiksel optimum durum yaratarak, hükmen düşmanınıza içerden kritik bir saldırıyla maksimum hasarı verebilmek için trajik bir yol seçmemin riski de sizde olabilir ve yahut içgüdünüzle ilerleyip Dollface'in gazabına uğramamın akıbetli acısının terfisi de...

Hepsini salladım.

• Bir de Vigilante 8 vardı... PS1'in efsane oyunudur. En azından benim için :)
  • Grafikler berbat gözüküyor yakışıyor mu ps3 ex'ine,remake gibi duruyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Bir de Vigilante 8 vardı... PS1'in efsane oyunudur. En azından benim için :)

Vigiland 8 TM nin cakmasi ondan sonra cikti ama TM nin yarisi kadar bile olamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nascar Rumle da deli oyundur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.