Bu rami 400 dahil ve yukarısı, max hangi latencylerde calıstırabilirim,bi de ramin üstende 2.8 volt ibaresi default mı yoksa max mu? Cevaplar icin simdiden teşekkürler...
def. 2.85 o ramlerın vdimm leri. tabi 200 fsb de 3-3-2-2 olarak 2.7 de calısıyolar o ayrı.
ddr470 de 2-2-3-7 ddr520 de 2,5-3-3-7 veya 2-5-4-4-5 bu değerlerde 2.85 v ile calısabiliyor
nasıl default yani 466 da 2,8 demek istedin heralde
fistan defaultta 2,85 olduğunu nerden duydun bu ram lerin ( 466 mhz twister ) bazılarında 2,7 bazılarında 2,8 yazıyor
466mhz de 2.8v ile calısıyor[bandt] defaultu zaten 466mhz
default 466 da biz bios tan ayar yapmazsak direk 466 diyemi tanıyacak yoksa ddr 400 diyemi 400 olarak tanıyıncada 2,8 v olmaz heralde
anakarta bu aletleri taktığında direk 466mhz olamaz zaten yaptığın o/c ile orantılı olarak cıkacaktır, c serisi işlemci ile bios default halde ddr400 calısır işlemci hızını 233fsb'ye cıkarıp , ramleri 1:1 ayarlarsan ddr466mhz de calısır... ben ddr470 de 2-2-3-7 kullanıyorum ramler harika bence...
ddr 466 da cl 2,5 sen nasıl ddr 470 cl 2 ile çalıştırıyorsun
voltajı verdinmi nasıl çalıştığını sen bile anlamıyorsun. işin espirisi bir yana twinmosu gerçekten takdir ediyorum şimdiye dek kullandığım twinmosların hepsi cl2,5 olmasına rağmen tamamı cl2 olarak daha yüksek fsblerde sorunsuz çalışıyorlardı.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Babudil</i> <br />voltajı verdinmi nasıl çalıştığını sen bile anlamıyorsun. işin espirisi bir yana twinmosu gerçekten takdir ediyorum şimdiye dek kullandığım twinmosların hepsi cl2,5 olmasına rağmen tamamı cl2 olarak daha yüksek fsblerde sorunsuz çalışıyorlardı. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> +1 hyperx in bircok modelini kullandım ama twister daha iyi(bh5 i saymıyorum o ayrı bir mevzu)
peki ram in voltaj istediğini nasıl anlarız ne gibi sorun olunca voltu artırmalıyız mesela ddr 466 da ram 2,8v çekiyor ve cl 2,5 olarak çalışıyor ben cl yi 2 çeksem çalışır mı veya bu taktirde voltaj mı artırmalıyım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme