Şimdi Ara

Twisting Nether / Rising Shadows Pvp Guildi (Horde) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben de yeni taşıdım karakteri tn ye, 489 ilvl pvp item var, destro warlock, katılmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin. Akşama görüşürüz.
  • 900 küsür rbg rating var fakat stormscale de oynamaktayım. Mümkün olursa buradan katılmak isterim, en azından cap'lere. Tag: Dailz#2130
    En azından türk çevremin gelişmesini, az çok ne yaptığını bilen kişiler ile oynamak istiyorum. Ahanda link =http://eu.battle.net/wow/en/character/stormscale/Nephula/simple
    Şimdiden teşekkürler
  • Merhaba Ahmopasa ,

Spaydi#2287 (Tuna) - Ahsaman#2414 (çetin) - JackSparrow#2982 (emre) ekleyip iletişime geçebilirsin. Detayları oyun içinden görüşürüz.
  • Günaydın,
    Rbg kadromuz yavaş yavaş oturmaya başladı. Dün 1700ü zorladık.Hatta kapısından döndük. Şuanda iyi healer eksiğimiz bulunmakta, kendine güvenen healerlarla 2k'yı zorluyabileceğimizi düşünüyoruz.Düzeyli charına hakim healerları grubumuzda görmek isteriz. Dps sıkıntımız yok ama kendine güvenen herkesi guildimize bekleriz.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

uzun bir aradan sonra wow a başladım yine 2 3 arkadaş şu anda Rof ile hız hızlı lvl kasmaa yöneldik.kasma olayımı bitsin gelmek isteriz şu an pvp ye vakit ayıramıyoruz malum rof 90 gün süresi var ne kasarsak kardır :)

Main charım büyük ihtimalle roq olacaktır eskiden de 80 roq vardı en çok pvp de zevk aldığım :)

Cahilliğime verin ama bu Rof nedir acaba?

estafurullah :) wow servisi adı recruit a friend türkiye hesapları için geçmiyor ama sanırım örnek bende bir hesap var senin battle.net te kayıtlı olmayan bir mailine bundan gönderip seni oyuna çağırıyorum.90 gün boyunca bu kişi ile aranızda bir bağ oluyor aynı dungeonlarda ve dışarda 100 yard yakında iseniz görevlerden aldığınız ve normal aldığınız exp ler 3 katı daha fazla oluyor.60 lvl e kadar geçerli yani 90 günde kaçtane 60 lvl char kasarsan kardır :)

Raf ile gelen %300 80 lvl a kadar sürüyor hocam bilginize.Boşuna 60 ta bırakmayın.

https://eu.battle.net/support/en/article/recruit-a-friend-faq#q10
    quote:

While adventuring with your linked friend or family member, you will each gain triple experience while partied up to level 80, as long as your characters are within 4 levels of each other.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

uzun bir aradan sonra wow a başladım yine 2 3 arkadaş şu anda Rof ile hız hızlı lvl kasmaa yöneldik.kasma olayımı bitsin gelmek isteriz şu an pvp ye vakit ayıramıyoruz malum rof 90 gün süresi var ne kasarsak kardır :)

Main charım büyük ihtimalle roq olacaktır eskiden de 80 roq vardı en çok pvp de zevk aldığım :)

Cahilliğime verin ama bu Rof nedir acaba?

estafurullah :) wow servisi adı recruit a friend türkiye hesapları için geçmiyor ama sanırım örnek bende bir hesap var senin battle.net te kayıtlı olmayan bir mailine bundan gönderip seni oyuna çağırıyorum.90 gün boyunca bu kişi ile aranızda bir bağ oluyor aynı dungeonlarda ve dışarda 100 yard yakında iseniz görevlerden aldığınız ve normal aldığınız exp ler 3 katı daha fazla oluyor.60 lvl e kadar geçerli yani 90 günde kaçtane 60 lvl char kasarsan kardır :)

Raf ile gelen %300 80 lvl a kadar sürüyor hocam bilginize.Boşuna 60 ta bırakmayın.

https://eu.battle.net/support/en/article/recruit-a-friend-faq#q10
    quote:

While adventuring with your linked friend or family member, you will each gain triple experience while partied up to level 80, as long as your characters are within 4 levels of each other.

evet farkettik ikinci charı kasarken farkettik :) dg de 60 oldum baktım hala 3 katı geliyor devam :)

işin kötüsü sonra normale dönünce kasılmıyo ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miorled -- 18 Haziran 2013; 10:22:32 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.