Şimdi Ara

twitch build hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Genel olarak adc ile oynarım.adclerimin arasına gecen hafta Twitch i de kattım. Cok guzel oyunlar cıkarttım ve anladım kı cok gec kesfetmişim ben bu adamı.
    Aklımdakı build klasik bi build. Sıkıntı yok ama tw nin ultisi aklıma birşey getirdi.
    Hıc kasmadığım şu çoklu vuruş yapmanı sağlayan item tw nin ultisi ile cok etkılı olmaz mı sızce?
    Hiç kasmadım hep risk olarak gordum cunku. Nedense critcalden ve m.speedden vazgeçemiyorum
    Edit: uzaktan coklu vuruslar ıcın static cıkıyorum e sayesinde ve itemin pasifi sayesinde alakasız kill için super. Buna birde o coklu vuruş itemi eklendiğini düşünemiyorum. Deneyen varsa deneyımlerını paylaşsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizgoxel -- 24 Nisan 2013; 11:49:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Coklu vurus dedigin statik iviv mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Coklu vurus dedigin statik iviv mi ?

Arkadaş 70 attack speed veren şu itemi söylüyor sanırım . Etrafa 3 tane daha ok atıyor ya .

Ama ultiyle olacağını sanmıyorum . O basic ataklarda geçerli. Denemek lazım yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJee

quote:

Arkadaş 70 attack speed veren şu itemi söylüyor sanırım . Etrafa 3 tane daha ok atıyor ya .

Ama ultiyle olacağını sanmıyorum . O basic ataklarda geçerli. Denemek lazım yinede.

evet o itemden bahsed.yorum. Tw ulti de aa oldugu ıcın item işe yarar dıye dusunuyorum ama denemıslıgım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: azizgoxel

quote:

quote:

evet o itemden bahsed.yorum. Tw ulti de aa oldugu ıcın item işe yarar dıye dusunuyorum ama denemıslıgım yok

Zannetmiyorum işe yaracağını . Sonuçta o bir skill . Ultimate skill . Range'ini arttırıyor vs . O itemle beraber kullanılacağını düşünmüyorum . Ama şuan oyuna girip botlarda deniyorum hemen :D

twitch build hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 24 Nisan 2013; 11:55:42 >

• Çok önceden denemiştim sana şunu söyleyebilirim twitch için runaan core itemdir evet 3lü atıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zannetmiyorum işe yaracağını . Sonuçta o bir skill . Ultimate skill . Range'ini arttırıyor vs . O itemle beraber kullanılacağını düşünmüyorum . Ama şuan oyuna girip botlarda deniyorum hemen :D

twitch build hakkında

he ya bi bak ona. Bi de o itemin range ine bak. Ne kadar uzaktan vurabılıyor. Eger kı 1200 range den vurabılıyor ıse amanin bo!

• quote:

Orijinalden alıntı: ImReady2Diee

Çok önceden denemiştim sana şunu söyleyebilirim twitch için runaan core itemdir evet 3lü atıyor

itemin range ini biliyo musun peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImReady2Diee

Çok önceden denemiştim sana şunu söyleyebilirim twitch için runaan core itemdir evet 3lü atıyor

itemin range ini biliyo musun peki?

Hayır hatırlamıyorum ama 3lü diye attığını hatırlıyorum yanlış biliyorsam afola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImReady2Diee -- 24 Nisan 2013; 12:09:12 >
  • Evet kullanılabiliyormuş . Hem 3 lü atıp hemde ulti kullanılıyor . Hoşmuş
  • quote:

Evet kullanılabiliyormuş . Hem 3 lü atıp hemde ulti kullanılıyor . Hoşmuş

hakketen hoşmuş. Peki itemin max vurabuldığı range e dikkat ettın mı? Yani tw nin 1200 range inden de vurabılır mı

• quote:

quote:

Evet kullanılabiliyormuş . Hem 3 lü atıp hemde ulti kullanılıyor . Hoşmuş

hakketen hoşmuş. Peki itemin max vurabuldığı range e dikkat ettın mı? Yani tw nin 1200 range inden de vurabılır mı

Valla dikkat etmedim ona
  • çok önemli. Eğer kısa ise ben risk alıpta yaklaşmam. Uzaktan pompalarım. Kısa ise bu item bence core itemide olamaz tw nin. Diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.