Şimdi Ara

Twitch Canlı Yayın Programımız Yayında! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Talha abiye alışmıştık devamlı,daha fazla yer almalı bence Talha abinin

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi 19.00-20.00 arası ordayım.- shadowdragon :D
  • Üniversite ikinci öğretim okuyorum akşamları izleyemecegim geçmiş yayınlara artık bakarım ama cumartesi süper olmuş Talha abiyle 12 ye kadar beraberiz süper :)
  • Biraz düşünerek ve araştırarak konuşun. Ağzınıza geleni öne sürmeyin. Benim tanıdığım Simmerlerin çogu 20 yaşından büyük bence çenenizi kapatmalısınız eğer çocuk oyunu olsaydı dünya rekorları kırıp ödüller almazdı. Hiçbir şekilde böyle şeyleri biryerinizden atmamalısınız.!
  • süper düşünmüşsünüz yarın izlerim
  • Talha abi DayZ çekin Gökan abi ile ^_^
    ByTalhaFan :)
  • Vallahhi çok güzel olmuş umarım oyunlar dahada yoğunlaşır

• Canlı yayını kaçırdık diyelim sonradan izleme şansımız olucak mı?

• Kim ne derse desin ben beğendim. Bu işin böyle düzene girmesi bile bir başlangıçtır. Oyunlar değişir, saatler değişir, yenilikler gelir, bizde keyifle takip etmeye devam ederiz. Tek merak ettiğim şey 5'inizin birden ortak oynadığı bir oyun var mı? Belki haftada 1 saat hepinizi aynı oyunda aynı canlı yayında görmek hoş olabilir.

• Daha ilk yayınlara başlanıyor herkes direk oyunlar kötü falan filan. Türk milletiyiz abi yapicak bisey yok. Sims e de çocuk oyunu diyen bir zihniyet var bende çok sevmiyorum ama çocuk oyumu değil.
  • Böyle birşeye başlamanız bile harika, oyunlar ya da zamanlar mutlaka ki zaman içinde değişecektir. Elimden geldiği kadar her bölümü takip edeceğim...

• Diablo da ne oynayacaklarki? Hardcore falan yapsalarda öldükçe falan eğlensek :)
  • Mesut abi tek yapsın yayını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi VINN kullananlar için de yayın tekrarını indirebileceğimiz bir seçenek olsa harika olur. Türkiye de oyun yayını görebilmek çok sevindirici bir olay. Yayın sırasında beğenmediğiniz şeyler olabilir, bunlar zamanı gelince düzeltilebilir. Her yayının kesinlikle takdir edilmesi lazım.

• abi yorumlarda saçmalamayı keser miyiz herkes okuyor görüyoruz yok bu çocuk oyunuymuş yok bu gün tarih uymuyor olmuyor herkese göre program ve oyunu düzenleyemez herkes farklı şeyler ister bakarsın programa hangi oyun daha ilgi çekiciyse onu izlersin.
  • İlk elin (haftanın) günahı olmaz. Talebe göre şekillenir.
    Önemli olan BSC nin de canlı yayınlara başlamış olması.
    Bol şanslar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pintipanda

İlk elin (haftanın) günahı olmaz. Talebe göre şekillenir.<br> Önemli olan BSC nin de canlı yayınlara başlamış olması.<br> Bol şanslar :)

oo Tuna abi sendemi buralardaydın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pintipanda

İlk elin (haftanın) günahı olmaz. Talebe göre şekillenir.<br> Önemli olan BSC nin de canlı yayınlara başlamış olması.<br> Bol şanslar :)

Teşekkürler Tuna,

Yorumunu burda görmek sevindirici.

Talha Aynacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

mesut çevik e de fifa oynattırın moralimiz yerine gelsin :)

Kimse Mesut Reyiz'e birşey yaptıramaz , o isterse yapar.Orda dur genç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de sitenin üst kısmında yayın zamanları minik bir yönlendirme veya bildirim yazısı olsa çok iyi olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.