Şimdi Ara

Twitch Canlı Yayın Programında Bu Hafta! (18-22 Kasım) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fpszoner

Reklam kokan hareketler bunlar firmalardan destek alıyolar sonra geliyolar burda oyunu millete özendiriyolar babasının hayrına yapmıyodur bunlar bu işi o kadar zaman harcanıyorlar.

Aranan kan bulundu beyler.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fpszoner

Reklam kokan hareketler bunlar firmalardan destek alıyolar sonra geliyolar burda oyunu millete özendiriyolar babasının hayrına yapmıyodur bunlar bu işi o kadar zaman harcanıyorlar.

Tabii canım. Zaten BSC'nin işi gücü yok firmalardan para almak için bu işi yapacak. Zaten ilk etapta da amaçları oyun incelemek değil. Senin gibi düşünen insanlar yüzünden memlekette güzel birşey kalmadı. Şuraya ağzımın tadıyla iki dakika gezmeye geliyorum ve senin gudubet yorumunu okuyorum. Bu tür şeylere destek olmak lazım. Bir sürü oyun oynuyor adamlar. Senin tavsiyen neydi? Ne incelesinler de rahatla? F2P oyunları incelesinler mi mesela? Veya Kore RPG oyunlarını?

Aynen devam etmeli BSC. Bu siteler olmasa yarım yamalak İngilizcenizle Gamespot'u ve Google Translate'i aşındıracaksınız haberiniz yok. Her oyun inceleniyor, her haber çıkıyor işte. Daha ne yapılsın?

MK'ya gidiyorum orada da durum aynı. Adamlar bugün en beklenen 10 oyun listesi yapmışlar. Altına saçma sapan yorumlar. Arkadaşlar işin özünden çıkıyorsunuz. Herşeyde kavga etmek zorunda mıyız? Sabahın şu saatinde uyku süremden harcayıp size cevap atmakla uğraşıyorum. Yazıktır ya...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.