Şimdi Ara

Twitch ' de yayın için sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Twitch de rahat yayın yapabileceğim yayın sırasında çok fazla drop problemi yaşamayacağım,

Yayın genellikle LOL olacak arkadaşlar

5000TL'ye kadar sistem & parça tavsiyesi alabilir miyim?

*Upload hızım 7mbit bu arada o konuda problemim yok

* Güncelleme : Arkadaşlar internette bugün bayağı bir araştırdım toplanmış bilgisayarları vesaire. Ve sistemi yeniden toparladım.

Siparişleri internette en uygun fiyatla alabileceğim sitelerden parça parça tamamladım bu arada.

650TL Anakart : MSI Z170A Gaming M5 LGA1151 DDR4 M.2 USB 3.1 Anakart
    225TL Güç Kaynağı : THERMALTAKE TR2 S (PS-TRS-0600NPCWEU-2), 600W 80+ 12cm Fanlı PSU
    400TL Sıvı Soğutma : SILVERSTONE Tundra (SST-TD02-E) Intel / AMD Uyumlu Sıvı Soğutma Sistemi
    400TL Bellek : KINGSTON HyperX Fury 2x8GB, DDR4-2400MHz, Bellek
    205TL SSD : KINGSTON HyperX Fury SHFS37A/120G 2.5" 120 GB SATA Solid State Drive
    615TL Kasa : Cooler Master CM MasterCase PRO 5 USB3.0 x 2
    340TL Webcam : LOGITECH C920 FULL HD WEBCAM 1080p 15MP
    1150TL Ekran K : MSI GTX1060 6GB DDR5 192Bit
    1050TL İşlemci : Intel I7 Skylake 6700k 4.0

Toplam Tutar : 6300TL (Gittigidiyor)
    Toplam Tutar : 6250TL (VatanBilgisayar)
    Toplam Tutar : 5000TL (Eksen,n11)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 15 Kasım 2016; 0:51:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efefps

http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dck1070-i5-6500-8gb-1tb-gtx1070-msi-pmu72097

Parçaları tek tek alıp toplasam mı daha uyguna gelir yoksa hazır toplanmışlar mı avantajlı olur?
  • Hazir toplanmis kasa almayiniz.

Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı , çöp.
    Deep Cool Dukase Kasa , çöp. Tek fanlı kasa. 10 lira fazla verip Dark n10 alırsın. (5 fanlı)
    8 gb ram..
    SSD yok.

Kısacası almayınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

Hazir toplanmis kasa almayiniz.

Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı , çöp.
    Deep Cool Dukase Kasa , çöp. Tek fanlı kasa. 10 lira fazla verip Dark n10 alırsın. (5 fanlı)
    8 gb ram..
    SSD yok.

Kısacası almayınız :)

Güç kaynağı için de alternatif yazma şansınız var mı? teşekkür ederim ilgin için.
  • High power 600W 80+ Bronze

EVGA 600 B1, 80+ BRONZE 600W ( Amazondan al.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 11 Kasım 2016; 21:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimaniel

High power 600W 80+ Bronze

EVGA 600 B1, 80+ BRONZE 600W ( Amazondan al.)

teşekkürler hocam.

Son 3 parça güzel fiyat performans kombinasyonu yaparsak tamamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ilk mesajdaki listeyi değerlendirebilecek var mı? Ona göre yarın satın alacağım kötü tercih ya da alternatiflerle değişim yapabilirim.
  • Ligin ne ?
  • lolü ssd yuklemek gibi bir saçmalık yapmayın
  • Gtx970 almak gibi bir hata yapmayın.Lol gibi sistemi hiç bir şekilde zorlamayan bir oyun için i7 almaya da gerek yok.i5 ve gtx 1050 ti ya da biraz daha iyi olsun dersen rx470 filan fazlasıyla yeterli olur.
  • o islemmciyle yayin isi biraz zor dostum i7 lazim.
  • Yayin yaparken istiyosan mario oyna islemciye binen yük yüksek seviyelerde bende i5 6600k vardi dota 2 oynarken yayin yapiyordum onda bile kasilmalar oluyordu. Eger kaliteli bir yayin yapmak istiyorsa arkadas kesinlikle i7 lazim.
  • @Tihilu Hocam oyunda yeniyim biraz challenge gibi olacak,5 sene kadar moba tecrübem var biraz eğlence amaçlı öğrenirken olacak.

@efefps Teşekkür ederim hocam tavisye için, ekran kartını sanırım forumdan 2.el alacağım aralarında çok fiyat uçurumları var temiz kartlar var forumda arkadaşlarda en azından 400 500 karlı duruma geçiriyor.1060 ile 970 arasında kararsız kaldım birisi 256 bit diğeri 192 performans testlerine henüz bakmadım çok bilgili değilim kartlar hakkında henüz.Ekstra bir HDD de alacağım fakat neden SSD ye oyun yüklemeyelim merakımdan soruyorum.

@CBGB omfug Hocam elimde i5-4460 ve R9270 lik sistem vardı 2 gün önce sattım forumdan bir arkadaşa.Yayın yapmayı denedim çok ufak da olsa drop oldu CS oynarken,LoL de muhtemelen olmayacaktır bu droplar ama yine başka bir oyuna girdiğimde sıkıntı yaşamak istemiyorum,arkada OBS in açık olduğunu hissetirmesin derdindeyim.GTX970 konusunda ise henüz karar verebilmiş değilim arkadaşa da belirttiğim gibi forumdan temiz 2.el kart bakıyorum. 1060 ile kıyaslarsak hangisi daha fiyat / performans odaklı?

@Xender_Cage Katılıyorum hocam, deneyimlediğim için özellikle işlemcinin iyi performans vermesi gerekir arkada yayın sırasında işlemciye yük binerken.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar,Bu arada dün ggece N11 kampanyasını ödeme sayfasında kaçırdım 4000/400 çek yandı süreyi yetiştiremedik..Artık tek tek sitelerden en ucuzlarını kovalayarak oradaki zararı indirmeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alister Vale -- 12 Kasım 2016; 14:35:8 >

• gtx 970 ve 1060 arasinda abarti bir fark yok.en fazla 10 fps oda yeni oyunlarda. Ama para durumun elverisliyse tabiki 1060 yeni teknoloji rami hizli vs. lol agirlikli 970 in bir sorun cikaracagini düsünmüyorum.Cok daha ucuza mal olur size. Örnek vermek gerekirse 7000 seyircisi olan türk twitch yayincisinda da 970 var hemde bütün oyunlari catir catir yayinliyor

edit: Bu arada obsnin acik oldugunu hissettirmesin istiyorsan kesinlikle i7. Yasadim biliyorum i5 varken kasilmalar oluyor hangi oyun olursa olsun akicilik gidiyor. I7 de rahatladi sistem yayin yaparken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xender_Cage -- 12 Kasım 2016; 14:39:27 >
  • lol için konusuyorum sizin pcniz ne kadar hızlı olursa olsun diger oyuncuları beklemek zorundasınız
    ssd oyun (fpsyi)performansınız artırmaz yukleme surelerini kısaltır ama lolde diger oyuncuları beklemek zorundasınız :))
  • @Xender_Cage Haklısınız, bütçe konusunda problem yok fakat her zaman fiyat performans daha iyidir.Ekran kartından elde edeceğimiz farkı başka bir yöne kaydırabilirim.Teşekkür ederim.

@efefps Anladım ,bir zararı da yok yararı da yok işin aslı sadece yer kaybı
  • Bütcede problem yoksa o sisteme 1070 yakisir Bence rami de almisken 16 alin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

Yayin yaparken istiyosan mario oyna islemciye binen yük yüksek seviyelerde bende i5 6600k vardi dota 2 oynarken yayin yapiyordum onda bile kasilmalar oluyordu. Eger kaliteli bir yayin yapmak istiyorsa arkadas kesinlikle i7 lazim.

Izledigim tek Turk streamer 6.3k mmrli rocco o da 3570k kullaniyor.Hic sikayet ettigini duymadim.Sizdeki baska sikinti olmasin?Kasintidan kastiniz tam olarak nedir ayrica?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.