Şimdi Ara

Twitch Free Elo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Simdi sen win alamadin diye hero çöp mu oluyor ? Yoksa mainin veyn mi

Earlyde hasari dusuk sayilabilirde A M K kilici alindiginda sanki oyuna giriyor gibi,birde yildirimdan sonra e muthis bir hasar birakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicksiz1i

Simdi sen win alamadin diye hero çöp mu oluyor ? Yoksa mainin veyn mi

Earlyde hasari dusuk sayilabilirde A M K kilici alindiginda sanki oyuna giriyor gibi,birde yildirimdan sonra e muthis bir hasar birakiyor.

çöp yazdım mı oraya ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Simdi sen win alamadin diye hero çöp mu oluyor ? Yoksa mainin veyn mi

adam çöp dememiş ki laf sokacam diye rezil oluyorsunuz benden demesi
  • He pardon kardes,senin win alip alamamanla ilgiliymis konu,heronun durumuyla alakasi yokmus,gormemisim pardon.

• quote:

He pardon kardes,senin win alip alamamanla ilgiliymis konu,heronun durumuyla alakasi yokmus,gormemisim pardon.

ya sen ne boş boş konuşuyosun hero iyiyse bile ben oynayamadım demek istiyom derdin ne

• Oynayamadim,heronun potansiyeli var ama ben win alamadim yazsan sende bos konusmamis sayardim o zaman.Gereksiz mesajini gereksiz uzatiyorum.

• quote:

Oynayamadim,heronun potansiyeli var ama ben win alamadim yazsan sende bos konusmamis sayardim o zaman.Gereksiz mesajini gereksiz uzatiyorum.

sen twitch misin sana noluyo

• Late game hasarı gerçekten çok iyi. Geçenlerde ben de denedim. Oyun sonu açtım ultiyi iki saniyede rakip takim haritadan silindi.

• Şuan free elo ADC quinn

• Eskiden 1 leveli çok güçlüydü earlyde çok sıkıntı yaşamıyordu, nerf yedikten sonra eski gücüne kavuşamadı bence. Jungle olarak oynamıştım geçen hafta fena değildi ama daha iyileri var bence şuanda.Oyunu kazandırmasına rağmen tekrar picklemek içimden gelmedi bence yeterince güçlü değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.