Şimdi Ara

Twitch.tv ranked yayını. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen oyun kasmamasına rağmen bu oyun biraz daha fazla kastı gerçi benim yüzümden değil 2-13 lee sin ve 3*10 orianna yüzünden yenildik :) Neyse şimdi yeni oyuna giriyorum.Mid oynucam eğer ilk iki pick olmazsam.
  • mainim olan katarinayı aldım.Hadi bakalım alemlere akalım :P
  • sistemi yenilersen 50mbit internetle çok rahat stream yaparsın :)
  • Yaş 27 oldu hocam askere gitmedim. Şubatta kısmetse gidicem artık. Döndüğümde alırım nasılsa bir sürü yeni sistem çıkıcak. Gitmicek olsam zaten kesin yenilemiştim sistemi :D O yüzden didikliyorum böyle yapmanın başka yolu yok mu diye :)
  • Arkadaşlar şu an yayındayım ve sanırım gayet kaliteli.İzlerseniz memnun olurum başka bir program kullanıyorum
  • Evet yayın kalitesi gayet güzel oldu ne takılma ne başka birşey ama ses yok.Demin ki oyunda microphone enabled seçeneğini normal mikrofon sesi olarak düşündüm ve işaretlemedim belki o yüzdendir diyorum.
  • Yayına başlamak üzereyim.Xfire kullanıyorum.Ama sadece oyunu kaydediyor masaüstüne döndüğünüz anda yayın duruyor :) Bi de programı açınca oyun sesi düşüyor ve deminki yayında sesi aktaramamıştım umarım bu sefer aynı problemle karşılaşmam.İzleyenler için iyi seyirler :))
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.