geçen oyun kasmamasına rağmen bu oyun biraz daha fazla kastı gerçi benim yüzümden değil 2-13 lee sin ve 3*10 orianna yüzünden yenildik :) Neyse şimdi yeni oyuna giriyorum.Mid oynucam eğer ilk iki pick olmazsam.
mainim olan katarinayı aldım.Hadi bakalım alemlere akalım :P
sistemi yenilersen 50mbit internetle çok rahat stream yaparsın :)
Yaş 27 oldu hocam askere gitmedim. Şubatta kısmetse gidicem artık. Döndüğümde alırım nasılsa bir sürü yeni sistem çıkıcak. Gitmicek olsam zaten kesin yenilemiştim sistemi :D O yüzden didikliyorum böyle yapmanın başka yolu yok mu diye :)
Arkadaşlar şu an yayındayım ve sanırım gayet kaliteli.İzlerseniz memnun olurum başka bir program kullanıyorum
Evet yayın kalitesi gayet güzel oldu ne takılma ne başka birşey ama ses yok.Demin ki oyunda microphone enabled seçeneğini normal mikrofon sesi olarak düşündüm ve işaretlemedim belki o yüzdendir diyorum.
Yayına başlamak üzereyim.Xfire kullanıyorum.Ama sadece oyunu kaydediyor masaüstüne döndüğünüz anda yayın duruyor :) Bi de programı açınca oyun sesi düşüyor ve deminki yayında sesi aktaramamıştım umarım bu sefer aynı problemle karşılaşmam.İzleyenler için iyi seyirler :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme