Şimdi Ara

Twitch ve oyun için sistem toplanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden açtığım konuya gelen cevaplara, araştırmalarıma bakarak sıfır bir bilgisayar toplamaya karar verdim, kredi kartımı da aldım 10000 tl limitim oldu 10 ay taksitle falan alacağım artık.

araştırmalarım sonucunda edindiğim bilgiler çok yetersiz kaldı baktığım yerlerde de yeterli bilgiyi bulamadım.
    sormak istediğim, Twitch ve oyun(apex+pubg+witcher+coh2+kingdomcome vs) için sistem toplamak istiyorum ancak sistem derken anakart-işlemci-ekrankartı-ram-power-kasa için sistem toplayacağım eğerki para artar ise m2 ssd ve klavye mouse da alacağım ama şu an için elimde ssd, klavye mouse ve ekran var

1. sorum anakart
    asus almayı düşünüyorum nedeni de asus kullanan bir arkadaşım sistem destek programları daha kullanışlı demişti ama o konuyu hiç araştırmadım, ama asıl sorun asusun daha ultra m2 uyumlu anakartı yok galiva sitesinde göremedim. sonuca gelirsem asus msi gigabyte arasında ne fark var.

2. sorum işlemci olarak amd alacağım 2700x f/p olarak iyi gibi ama onla 2600x yada başka model marka arasında kayda değer bir fark göremez isin derseniz oda olur bir de soğutucu ne olmalı aralarında çok fark varmı

3. sorum ve en büyük sorun ekran kartı. Bu konuda çok araştırma yaptım ancak hiç bir yerde örnek olarak 1060 seni şu durumlar da idare eder 1070 ultra oyun da kasar yada 3 yıl sonra kasar ama 1080 alırsan 5 yıl uçarsın yada 1070 - vega64 arasında kayda değer bir fark yok aradaki bilmem kaç tl ye şunu al gibi bilgiler edineceğim bir incelemeye ulaşamadım.
    ek not: biraz araştırdım büyük ihtimalle ASUS Geforce ROG STRIX RTX 2060 OC Edition 6G GAMING 192Bit GDDR6 DX12 Ekran Kartı alacağım

4. sorum ram 16 alacağım ama o da çok araştırabildiğim bir parça olmadı (ekran kartı bütün vaktimi aldı)

5. sorum aslında soru diyemem ama kasa power olayını ben hallederim sanırsam zaten öyle janjanlı bişi almıyacağım fakat şu kasa soğutma kullanış rahatlığı açısından iyidir derseniz onada bakarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacrimobia -- 14 Temmuz 2019; 21:48:20 >

• güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.