Herkese selam, Direk konuya gireyim. Kendi çapımda 3 gündür yayın yapıyorum ve takipçi sayım 350 izlenme sayım 16 000 oldu. Pek fazla Türk Diablo'da yayın yapmıyor galiba ondan izleniyorum. Bende Diablo'da elimden geldiğince düzgün yayın yapıp Diablo oynayan Türk arkadaşlar ile aktiviteler yapmayı düşünüyorum. Yayına gelen arkadaşlar oh be Türk yayın yapıyor gibi yazılar yazdıkları için devamlı yayın yapacağım. Bu aralar iş konusunda gelecek haberi beklediğimden de boşum. Donanımhaber'de ki arkadaşlarıda yayınımdan haberdar etmek istedim. Herkese iyi oyunlar yayınıma beklerim.
Şu yayın işine girecek kadar zamanım, şartlarım olsaydı, olsaymış...
quote:
Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death
Şu yayın işine girecek kadar zamanım, şartlarım olsaydı, olsaymış...
Her hafta en az -bir- kez kuruyorum şu cümleni. :)
Yayındayım
Destek
Sorun çıkmaz ise 3 saat kesintisiz yayın başlıyor. Muhabbet sohbet ve abuk subuk build denemeleri olacak grift te :)
Bugun 4 saatlik yayınımda bana eşlik eden sohbete katılan yayını eğlenceli kılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bugun yayınım Monk üzerineydi yarın Demon Hunter üzerine main herom üzerine yayın yapacağım Demon Hunter hakkında sorular aldım izleyen arkadaşlara yardımcı olabilirim umarım. Yarın görüşmek üzere. Yayınımı followlamayı unutmayın. Herkese bol droplu oyunlar.
Mstar da da yayıl olurdu hey gidi
Yayın Başlıyor. Dünki gibi eğlenceli bir yayın olması dileğiyle
17000 izlenmeyi geçti teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme