Soru1:2600x e oc yapmak istiyorum işlemciye uygun bir sıvı soğutma önerir misiniz? Soru2:Şuan kullandığım monitör 21.5 inç 5 ms 1080p sizce 144hz almaya değer mi? Genelde fps oyunları oynuyorum. Soru3:8 gb ram eklemesi yapmayı düşünüyorum.Kendi kullandığım ramin rengi kırmızı alacağım ram ise siyah ürün kodları tutuyorsa bir uyumsuzluk gib bir sıkıntı çıkarır mı? Soru4:Kullandığım kasa zalman z3 plus sıvı 240mm sıvı soğutma destekler mi? Soru5:Upload hızım 3.5mbit 720 p yayın yapmaya yeter mi?Yapacağım yayın akıcı olur mu?
Upload hızın yeterli bi sıkıntı çıkmaz.
144 hz alabilirsin gayet iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: furyistaken
Upload hızın yeterli bi sıkıntı çıkmaz.
144 hz alabilirsin gayet iyidir.
Yardımın için teşekkürler hocam diğer sorularımın cevabını bilen birilerini tanıyorsan konuya yönlendirebilir misin?
Wish Death
kullanıcısına yanıt
Yapacağın yayın akıcı olmaz. Olması için, 60Hz yayın çıkarabilecek bir işlemcin ve 24Hz'te yapacağın bir yayın kaydı olması gerekli. Yoksa, yayının gecikmesi ana programa aktarılır. HEVC ile de 60Hz değil kodlamak, çözmek bile henüz büyük mesele.
Mete Can Karahasan
kullanıcısına yanıt
2600x almayı düşünüyorum b350 çipsetli anakartım olduğu için yanlış mı düşünüyorum hocam?Siz nasıl bir çözüm önerirsiniz?
Wish Death
kullanıcısına yanıt
Sence 5960x'ten iki kere hızlı mıdır? Bence değildir. [Kaynak]
Mete Can Karahasan
kullanıcısına yanıt
Hocam 5960x i nereden bulucam?:D Gösterdiğiniz kaynak biraz eski gibi geldi yeni nesil işlemcilerden bahsedilmemiş ayrıca amd işlemci kullanmaktan yanayım.
Wish Death
kullanıcısına yanıt
Mete Can Karahasan
kullanıcısına yanıt
Attığınız fotoğrafın farklı bir versiyonunuda ben buldum hocam 2.nesil amdleride içeriyor.Buyrun:https://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/amd_ryzen_5_2600x_and_ryzen_7_2700x_review/7 Sizin dediğinize göre 8600k alıp oc yapıp yayın açarsam daha akıcı olur diyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Wish Death
Attığınız fotoğrafın farklı bir versiyonunuda ben buldum hocam 2.nesil amdleride içeriyor.Buyrun:https://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/amd_ryzen_5_2600x_and_ryzen_7_2700x_review/7 Sizin dediğinize göre 8600k alıp oc yapıp yayın açarsam daha akıcı olur diyorsunuz.
"Sıradan bir izleyiciyseniz" demeyi unuttunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme