|
Twitter Blue süresiz ertelendi, Elon Musk işin içinden çıkamadı
-
-
Abi onu bunu bilmem ama bildiğim birşey varsa o da herşeyin fazlası insana fazla geliyor, akıl, iktidar, para da buna özellikle dahil... Ulen biz seni elektrikli motorlar konusunda dünyaya vizyon koymanla, patır patır uzaya roket göndermek değil aynı zamanda onu tekrar tek parça getirmenle sevmiştik, bu yeni internet çağı bireyleri için bir idoldün, başlarım senin yapacağın salaklıklara, abi ne işin var insanlığa neredeyse gram katkısı olmayan bu tür ergen işlerle uğraşmana... Artık bu twitter saçmalığı sonrası seni takipten çıktım geri kalan kazmalara da akıl/ihsan dilerim.
-
elon muskun bi bildigi vardır abi egegegege diyenler nerde
-
elon muskun bi bildigi vardır abi egegegege
-
Firmalara farklı renkte verilmesi planlanıyormuş.
-
Elon tam bir zücaciye dükkanına girmiş fil gibi ne yana dönse kırıp döküyor. Yakında twitter diye bir şey kalmayacak.
-
Evet lgbt'liler için de gökkuşağı renginde olacakmış :)))
-
Ben artık Elon amcaya kızmıyorum, Elon amcaya finansman gücünü sağlayan hissedarlara, yatırım şirketlerine kızıyorum. Twitter'ı hesap kitap yaparak bile isteyerek mi aldı, istemeden mahkemede deli para ödememek için alalım bari demek zorunda mı kaldı
-
Yapacağı tek şey mavi resmi tik e dokunmayıp parayı veren isminin yanına aldığı pakete göre bir ikon koyabilecek, farklı paket alanlar için ikon seçenekleri artacak en üst paketi alan kendi istediği bir ikonu yükleyip kullanabilecek diyecekti. Ne bu kadar tantana olacaktı ne de işler bu kadar boka saracaktı. Pahalı en üst paketi almak için de millet birbiriyle yarışacaktı.
-
Dün duyurdular. Duyuruda LGBT yok.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
elon muskun bi bildigi vardır abi egegegege diyenler nerde |
elon muskun bi bildigi vardır abi egegegege
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X