Şimdi Ara

Twitter da arkadaşlarının takip etmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unfollow yapanlar bile oluyor ya sinir olurum.Başına gelen varmı ?
    Edit : Takipçi sayım daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopuq78 -- 13 Ağustos 2014; 0:13:25 >

• Nickimde değil 4 k takipçim var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arkadaşlarımdan bahsediyorum az takipçim var demiyorum egoistlik farklı bişey.
  • Beni takip etmeyeni takipten çıkartıyordum sadece 1 kişi yaptı zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah tren kazası vermesin takma kafana
  • Eskiden o olaylara çok takardım dahada asosyalleşmemden mi bilmiyorum artık fazla umrumda değil, twitter'a sadece ünlüleri takip etmek için filan giriyorum geçen arkadaşla metrodaydık facebook'tada takip özelliği var arkadaş olunca direk etkin oluyor, adam dedi aa ben seni takip ediyomuşum çıktı takipçilikten ben insan değil miyim yavşadığın onca kızlar arasında... Bide kanka diye geçiniyorlar şu ana kadar dost diyebilecek kimsem olmadı -.- İnternettende olmuyor bu işler ailem var yanımda onlarlada her gün kavga her gün iğrenç olaylar neyse bu unfollow olaylarını filan takmamak lazım feysbuk tivitır mivıtır kötü teknoloji kökünü kazıyacaz.
  • G--MAN kullanıcısına yanıt
    Kafama taktığımdan değil bu kişiler bir elin parmaklarını geçmiyor zaten çok yakın arkadaşlarımda değil ama takipçi sayısının fazla olması bazı insanların egosunu arttırıyor tavırlar değişiyor sinir olduğum olay bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kopuq78 -- 13 Ağustos 2014; 0:14:10 >
  • Eğer ünlü değilsen,hileyle yapmadıysan,takipedenitakipederimcilik yapmadıysan, oranı buranı açıp foto koymadıysan önümüzdeki muhtarlık seçimlerine katılmanı tavsiye ederım belediye başkanlığına kadar gider bu iş.
  • twitter takip edeni takip ederim değil kendi medyanı oluşturabildiğin bir platformdu. git melih gökçekle ahmet hakanı takip et gerisini salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq78

Eğer ünlü değilsen,hileyle yapmadıysan,takipedenitakipederimcilik yapmadıysan, oranı buranı açıp foto koymadıysan önümüzdeki muhtarlık seçimlerine katılmanı tavsiye ederım belediye başkanlığına kadar gider bu iş.

Güzel paylaşım yapınca artıyor.300 400 kadarı arkadaş

• Allah başka dert vermesin birader.
  • Şaka yapıyorum be hocam twitterda dünya görüyor yazdıklarını takipçi sayim daha fazla ama benim anlatmak istediğim olay farklı

• amaçları hem artistlşk yani bak sen beni takip ettin ama ben kuul olduğum için seni takip etmedim.
    Diğer amaçta çok yakın değilseler takip etmiyorlarki takipçi takip eden sayısından yüksek olsun.Bu da aynı kapıya çıkıyo biri profiline girince"oo bunun ne çok takio edeni var ama çook kuul az ve öz kişileri takip etmiş" denilecek sanıyor.

• Sanırım amacı popi olmak olan ergenlerden birisin Allah uçak kazası vermesin ne diyem

• quote:

Orijinalden alıntı: %96

%97 %98 %99 loading ..

Sen nabıyon allasen her konunun altına?
  • Twitter ım yok sorun yok

• Shuizegetsu kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş konu nelere geldi.Ben takipçi sayım az demiyorum kardesım az beynini kullan allah kullasın diye beyin vermiş sana.the arc reaktor iyi özetlemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.