Şimdi Ara

Twitter'da canlı yayın izleyememe.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Önceden gayet de izleyebiliyordum Twitter üzerinden yapılan canlı yayınları. Ama nedense artık izleyemiyorum. Canlı yayına girmek istediğimde öyle dönüp duruyor ve bir hatayla karşılaşıldı diyor ekranda. Ekran görüntüsü ekliyorum. Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
    Twitter'da canlı yayın izleyememe.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter'da Canlı Yayın İzleyemiyorum: Sorunun Giderilmesi

Twitter'da canlı yayın izlemekte sorun yaşıyorsanız, sorunun çeşitli nedenleri olabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek sorunu gidermeye çalışabilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: Yeterli bant genişliğine sahip olduğunuzdan ve internet bağlantınızın kararlı olduğundan emin olun.
    • Twitter'ın sunucularını kontrol edin: Twitter'ın sunucularında bir sorun olup olmadığını Downdetector gibi web sitelerinden kontrol edebilirsiniz.
    • Tarayıcınızı veya uygulamanızı güncelleyin: En son tarayıcı veya uygulama sürümünü kullandığınızdan emin olun.
    • Çerezleri ve önbelleği temizleyin: Tarayıcınızın çerezlerini ve önbelleğini temizlemek bazen sorunları çözebilir.
    • Farklı bir tarayıcı veya uygulama deneyin: Twitter'a farklı bir tarayıcıda veya uygulamada erişmeyi deneyin.
    • Twitter'ın yardım merkezine başvurun: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Twitter'ın yardım merkezinden destek alabilirsiniz.

Twitter'da Canlı Yayın Nasıl İzlenir:

Twitter'da canlı yayın izlemek için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Twitter hesabınıza giriş yapın.
    • Canlı yayın yapmak istediğiniz hesabın profiline gidin.
    • Profilin altında, canlı yayın varsa bir "Canlı" sekmesi göreceksiniz.
    • "Canlı" sekmesine tıklayın. Canlı yayın başlamışsa, videoyu izlemeye başlayabilirsiniz.

Twitter'da canlı yayını izleyemiyorsanız, yukarıdaki adımları uygulayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar şimdi kendi mobil internetim ile deneyince canlı yayını açtığını gördüm. Evdeki internetimden giremiyorum canlı yayınlara. Sizce nedendir? Çözümü var mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.