Fenerbahçe dergisi yaZari @ersindemirel: Lassana Diarra da gelirse şaşırmam... :) Siz de şaşırmayın...
quote:Orijinalden alıntı: dolciaKimleri takip ediyorsunuz yav yazın biz de edelim Bence herkes Diarra'yı beklerken daha iyi bomba bir sürpriz yapabilirler diye geliyor içimden.
quote:Orijinalden alıntı: devitosFenerbahçe dergisi yaZari @ersindemirel: Lassana Diarra da gelirse şaşırmam... :) Siz de şaşırmayın...Diarra + Topal (Çok mu defansif?)
quote:Orijinalden alıntı: Captain55 Bence herkes Diarra'yı beklerken daha iyi bomba bir sürpriz yapabilirler diye geliyor içimden. E hadi ben de uçayım, Yaya Toure.
quote:Orijinalden alıntı: Lord Kinross quote:Orijinalden alıntı: Captain55 Bence herkes Diarra'yı beklerken daha iyi bomba bir sürpriz yapabilirler diye geliyor içimden. E hadi ben de uçayım, Yaya Toure. Yoksa Xabi sonunda Fenerde mi
quote:Orijinalden alıntı: Captain55 Bence herkes Diarra'yı beklerken daha iyi bomba bir sürpriz yapabilirler diye geliyor içimden. ronaldinho olabilir tek boşta olan bomba etkisi yapacak adam o ama arap kulüpleri rahat bırakır mı orası ayrı ya da PSG manyağı
quote:Orijinalden alıntı: Lord Kinross quote:Orijinalden alıntı: Captain55 Bence herkes Diarra'yı beklerken daha iyi bomba bir sürpriz yapabilirler diye geliyor içimden. E hadi ben de uçayım, Yaya Toure. Cambiasso ?, Pirlo ? , Stankovic? , Berbatov?...
quote:Orijinalden alıntı: Captain55quote:Orijinalden alıntı: Lord Kinross quote:Orijinalden alıntı: Captain55 Bence herkes Diarra'yı beklerken daha iyi bomba bir sürpriz yapabilirler diye geliyor içimden. E hadi ben de uçayım, Yaya Toure. Cambiasso ?, Pirlo ? , Stankovic? , Berbatov?... Alıntıları Göster Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra
quote:Orijinalden alıntı: Something Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra
quote:Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651quote:Orijinalden alıntı: Something Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra Alıntıları Göster Diarra Miarra gelmezzz kandırmayın Fenerbahçelileri..
quote:Orijinalden alıntı: sawgirayDiarra Miarra gelmezzz kandırmayın Fenerbahçelileri..Alıntıları Göster Atletico'da istiyormuş.
quote:Orijinalden alıntı: Something Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra
quote:Orijinalden alıntı: !sTaNbLuEquote:Orijinalden alıntı: Something Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra Alıntıları Göster Kop gel diarraaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: Something Totti fırlattı kalbimi, Messi üstünü çiğnedi, Cazorla geçer dedi, Lassana Diarra Gelirse süper olacak bunu okusun 55.000 kişi stad'da
quote:Orijinalden alıntı: PeterPetrelli Diarra + Topal (Çok mu defansif?) hayal kurmak güzel bişey tabi
quote:Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn quote:Orijinalden alıntı: Lord Kinross quote:Orijinalden alıntı: Captain55 Bence herkes Diarra'yı beklerken daha iyi bomba bir sürpriz yapabilirler diye geliyor içimden. E hadi ben de uçayım, Yaya Toure. Yoksa Xabi sonunda Fenerde mi Mastenk sen misin