Şimdi Ara

Twitter'da Profil Resmi, Başlık ve Arka Planı Birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter'da arka plan, başlık ve profil fotoğraflarını aynı olarak yapmak istiyorum, yani 1920x1080 pixel çözünürlüğünde HD bir resim düşünün bunu arka plana yerleştirdim, başlık ve profil fotoğrafı da resmin kendisinin bir parçası olsun istiyorum. İnşallah anlamışsınızdır, bu konu hakkında örnek bir profil bulamadım.
    Şimdi bu işi yapan bir site, api uygulaması veya herhangi bir program var mı ? Photoshop'ta yapmaya çalıştım ama milimetre kaysa bir anlamı olmuyor, tam oturması lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknojax -- 27 Aralık 2012; 4:54:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @SerdarGul34

Twitter'da arka plan, başlık ve profil fotoğraflarını aynı olarak yapmak istiyorum, yani 1920x1080 pixel çözünürlüğünde HD bir resim düşünün bunu arka plana yerleştirdim, başlık ve profil fotoğrafı da resmin kendisinin bir parçası olsun istiyorum. İnşallah anlamışsınızdır, bu konu hakkında örnek bir profil bulamadım.
    Şimdi bu işi yapan bir site, api uygulaması veya herhangi bir program var mı ? Photoshop'ta yapmaya çalıştım ama milimetre kaysa bir anlamı olmuyor, tam oturması lazım...

ayarlarda arka plan değiştirme bölümünde twitter'ın kendi önerdiği bir site var ben ordan halletmiştim ama çok kapsamlı değil tabi
  • Ben onu nasıl fark edemedim! İşime yarayacak bir site, teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.