Şimdi Ara

Twitter kapandı !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sıradaki gelsin 4.2.2.2 4.2.2.1 çalışan dns
    ve daha fazlası...
     Twitter kapandı !!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar programa gerek yok :) 1 tane yeter

Artkadaşlar **Mobil Hattan** Telefonda twitter uygulamasını kullanıyorsanız, sadece proxy kullanarak kullanabilirsiniz programa gerek kalmadan,Her yerde DNS yazılıyor, Telefonun data hattından internete girildiginde DNS işimize yaramaz.

Twitter kapandı !!!

Programla Twitter +shared v.b. sitelere girmek isteyenler,
    Bu program işinizi görür
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hola&hl=tr

Yasaklı sitelere, Twittera Mobil Data hattından Nasıl Girilir?????

• unrealworld790 U kullanıcısına yanıt
    Senin dediğine göre bunu yapmaya gerek yok bilişim suçları diye bir şey var değil mi hacklesinler hesapları kendileri kapatsınlar ya da her türlü bulurlar kim ne yapıyor yapmıyor diye yaklaşık 1 ay önce telefonuma msj geldi işte kredi kartınızda puan var falan arayın diye aradım telesekreter ingilizce konuştu kapandı bende hemen aradım bilişim suçlarını ama açmadılar 7-8 kere aradım açmadılar en sonunda açtı adama anlattım sen kaç yaşındasın diye sordu 19 dedim kredi kartın var mı dedi evet dedim limiti ne kadar dedi bin lira dedim la git işine bin liralık kartı ne yapsınlar deyip yüzüme kapattı al sana devlet görevlisi...

Böyle yaparak milletin özgürlüğünü kısıtlamaya hakkı yok açmak zorunda benim twitterda geçirdiğim vaktin yarısı gündemi takip etmek için zaten ve gündemi takip etmek için bin bir türlü yolla evirip çevirip bi yerlere girmek istemiyorum yukarıda dediği gibi burası Afganistan mı İran mı Çin mi !

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.