Şimdi Ara

Twitter Profil Resmi Değiştirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Profil resmimi seçip yükle dediğimde ufak çıkıyor. Tahminen 200x200 boyutlarında. Başka kişilere baktığım zaman onların ki 500x500 boyutlarında ve net. Bi türlü çözemedim. Nasıl beceririm yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter Profil Resmi Değiştirme Sorunu

Twitter profil fotoğrafınızı değiştirmekte sorun mu yaşıyorsunuz? Siz yalnız değilsiniz. Birçok kullanıcı "twitter profil fotoğrafı değişmiyor" veya "twitter pp değiştiremiyorum" gibi sorunlar bildiriyor.

Sorunun Nedenleri

Profil resminizi değiştirememenizin birkaç nedeni olabilir:

• Teknik sorunlar: Twitter sunucularında geçici bir sorun olabilir.
    • Tarayıcı önbelleği: Tarayıcınızın önbelleği, profil resminizin eski sürümünü saklıyor olabilir.
    • Uygulama hatası: Twitter uygulamasında bir hata olabilir.
    • Dosya boyutu veya formatı: Profil resminiz çok büyük olabilir veya desteklenmeyen bir formatta olabilir.
    • Hesap kısıtlamaları: Hesabınız askıya alınmış veya kısıtlanmış olabilir, bu da profil resminizi değiştirmenizi engelleyebilir.

Sorunu Çözme

Sorunu çözmek için şu adımları deneyebilirsiniz:

• Farklı bir tarayıcı veya cihaz kullanın: Başka bir tarayıcı veya cihaz kullanarak profil resminizi değiştirmeyi deneyin.
    • Tarayıcı önbelleğini temizleyin: Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin ve profil resminizi tekrar yüklemeyi deneyin.
    • Uygulamayı güncelleyin: Twitter uygulamanızın en son sürüme güncellendiğinden emin olun.
    • Profil resminin boyutunu ve formatını kontrol edin: Profil resminizin boyutunun 400x400 pikselden küçük ve PNG, JPEG veya GIF formatında olduğundan emin olun.
    • Twitter desteğiyle iletişime geçin: Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala profil resminizi değiştiremiyorsanız, Twitter desteğiyle iletişime geçin.

Bu adımları uygulayarak "twitter'da profil resmi değişmiyor" sorununu çözebilir ve profil resminizi istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bazı arkadaşlar bu sorun için prof. makina ile çekilen resimler büyük gözüküyor diyor ama tam olarak öylemi bilmiyorum. bende aynı dertten muzdaribim. bu sorunu çözebilen var mı ?
  • hakikaten beyler şunun çözümünü bilen bir allahın kulu yok mu? internette hiçbir bilgi yok
  • bi up çekelim. bi bilen çıkar elbet
  • Boyutunun büyük olmasıdır sorun en azından ben atmadan önce 600 * 600 gibi yapıp atıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.