Şimdi Ara

Twitter yasaklandı. iPhone ile bu yasağı nasıl aşarız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilden modem dns ayarlarını değiştirme yolu var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Puffin de çalışıyor

Yanlış yazmışım edit

Puffin çalışıyor ama twitter'ın kendi uygulamasındaki rahatlık yok ve çok yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: B-AsSaSsİn

Mobilden modem dns ayarlarını değiştirme yolu var mı

Sanırım yok dostum. Ben az önce yukarıdaki arkadaşımızın önerdiği uygulamayı yükledim. Öyle aştım yasağı. Link:https://itunes.apple.com/tr/app/free-vpn-onavo-protect/id577491499?l=tr&mt=8

• tunnel sitelerinden de twittera girebilirsiniz, eğer dns vs. uğraşmak istemiyorsanız.
    btunnel şu anda iyi çalışmakta
  • İnş faceyi ellemezler

• Turkcell Superonline da şuan açık diğerlerini bilemem...
  • comodo dragon internet security adlı internet tarayıcıyı yükleyin, twittera sorunsuzca erişin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Sanırım yok dostum. Ben az önce yukarıdaki arkadaşımızın önerdiği uygulamayı yükledim. Öyle aştım yasağı. Link:https://itunes.apple.com/tr/app/free-vpn-onavo-protect/id577491499?l=tr&mt=8

Teşekkürler hocam işe yaradı fakat internette baya bir yavaşlama söz konusu oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Teşekkürler hocam işe yaradı fakat internette baya bir yavaşlama söz konusu oldu

Evet maalesef. Wifi den bağlı iken onu kapatıp 8.8.8.8 şeklinde ilk mesajlarda anlatılan şekilde dns yi değiştirip girmek iyi olur. O şekilde fazka bir hız kaybı yok.

Bu hotspot uygulamasını ise 3G/edge kullanmak durumunda kalınca açmalı. Bu şekilde idare edeceğiz artık.

• Niye bir Alman, Kanadalı, Fransız, avrupa vatandaşı gibi özgür olamıyoruz da yok dns'dir yok hotspottur özgür olmak için ekstradan saçma sapan şeyler yapıyoruz akıl sır erdiremiyorum. Bizim laikliğimiz bu mudur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 21 Mart 2014; 1:14:40 >
  • 3g den bağlanmak için TunnelBear programı var app storeda aylık 500 mb ücretsiz (sanırım en iyisi bu). Wifiden bağlanmak için de dns ayarlarını değiştirmeniz yeterli.

• quote:

Niye bir Alman, Kanadalı, Fransız, avrupa vatandaşı gibi özüg olamıyoruz da yok dns'dir yok hotspottur özgür olmak için ekstradan saçma sapan şeyler yapıyoruz akıl sır erdiremiyorum. Bizim laikliğimiz bu mudur yani

Böyle şeyler yazama diye. anlatacak çok şey var da yeri değil dostum.

Bu arada jb'li cihazlar için şöyle bir bilgi buldum. Bende jb yok. O yüzden denemedim. Belki birinin işine yarar.

Twitter yasaklandı. iPhone ile bu yasağı nasıl aşarız?

• HiGHWAYMOUSE kullanıcısına yanıt
    5S üzerinde denendi, çalışmıyor guizmodns'de çalışmıyor fıttırdım
  • iPhoneyardımdan alıntıdır:

Jailbreaksiz iPhone ve iPad (GSM/CDMA) cihazlarda 3G bağlantısının DNS adresini değiştirmek için;

1) iBackupBot isimli uygulamayı indirin.

http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm

2) iTunes ile iOS cihazın yedeğini alın.

3) iBackupBot programını çalıştırın ve sol taraftaki listeden iTunes ile aldığınız en son yedeği tıklayın.

4) Yedek dosyaları arasında

SystemConfiguration/preferences.plist

dosyasını bulun ve çift tıklayarak açın.

5) dosya içeriğinde yer alan kodlar arasında

< k e y > a p n < / k e y > < s t r i n g > i n t e r n e t < / s t r i n g >

gecen kod dizinini bulun ve bunun birkaç satır öncesinde yer alan,

< k e y >rastgelesayıkombinasyonu< / k e y >

< d i c t >

< k e y> I n t e r f a c e < / k e y >

kodları arasına

< k e y > D N S < / k e y>
    < d i c t >
    < k e y > S e r v e r A d d r e s s e s < / k e y >
    < a r r a y >
    < s t r i n g > 8 . 8 . 8 . 8 < / s t r i n g >
    < / a r r a y >
    < / d i c t >

kodlarını ekleyin.

6) Dosyayı kaydedin ve yedek dosyasını program menüsünde yer alan File -> Restore seçeneği ile iOS cihazınıza geri yükleyin.

7) Cihaz açıldığında 3G bağlantısının DNS adresi 8.8.8.8 google DNS adresi ile değişmiş olacaktır.

Böylelikle Telekom’um yasakladığı sitelere sansürsüz olarak iPhone & iPad cihazlar üzerinden 3G bağlantı ile de girebilirsiniz.

Jailbreakli iPhone ve iPad (GSM/CDMA) cihazlarda 3G bağlantısının DNS adresini değiştirmek için;

1) Cydia üzerinden yükleyeceğiniz iFile tweak uygulamasını açın ve

Library\Preferences\SystemConfiguration

dizinindeki klasörde yer alan

preferences.plist

isimli dosyayı metin editörü ile açın ve sol üst kısımdaki “Düzenle” seçeneğine tıklayın.

2) dosya içeriğinde yer alan kodlar arasında

< k e y > a p n < / k e y > < s t r i n g > i n t e r n e t < / s t r i n g >

gecen kod dizinini bulun ve bunun birkaç satır öncesinde yer alan,

< k e y >rastgelesayıkombinasyonu< / k e y >

< d i c t >

< k e y> I n t e r f a c e < / k e y >

kodları arasına

< k e y > D N S < / k e y>
    < d i c t >
    < k e y > S e r v e r A d d r e s s e s < / k e y >
    < a r r a y >
    < s t r i n g > 8 . 8 . 8 . 8 < / s t r i n g >
    < / a r r a y >
    < / d i c t >

kodlarını ekleyin ve dosyayı kaydedin.

3) Cihazı reboot yapın.

Cihaz açıldığında 3G bağlantısının DNS adresi 8.8.8.8 google DNS adresi ile değişmiş olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdigursoyyy

3g den bağlanmak için TunnelBear programı var app storeda aylık 500 mb ücretsiz (sanırım en iyisi bu). Wifiden bağlanmak için de dns ayarlarını değiştirmeniz yeterli.

Tunnelbear su an icin Turkiye'deki kullanicilara ucretsiz sinirsiz baglanti saglamakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati12355

5S üzerinde denendi, çalışmıyor guizmodns'de çalışmıyor fıttırdım

yoo guizmodns ile hem 3g hem wifi 208.67.222.222 dns sorunsuz .hem tweetbot,hem de twitter official uygulama ikisi de çalışıyor
  • quote:

Niye bir Alman, Kanadalı, Fransız, avrupa vatandaşı gibi özgür olamıyoruz da yok dns'dir yok hotspottur özgür olmak için ekstradan saçma sapan şeyler yapıyoruz akıl sır erdiremiyorum. Bizim laikliğimiz bu mudur yani

Laiklikle alakası yok. Demokrasimizin tomografi ihtiyacından.

Ya da, demokrasinin demeokrasi olarak algılanmasından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 21 Mart 2014; 1:42:07 >
  • matkapmatkap M kullanıcısına yanıt
    Bende uzun zamandır yüklü bugün twitter kapanınca girdim tekrar. Remaining this month 495 mb yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferdigursoyyy

Bende uzun zamandır yüklü bugün twitter kapanınca girdim tekrar. Remaining this month 495 mb yazıyor.

Twitterda kendileri aciklama yaptilar, belki henuz aktif olmamis olabilir. Aciklama icin:https://twitter.com/thetunnelbear/status/446776207367864320
  • matkapmatkap M kullanıcısına yanıt
    Çıkış yapıp tekrar girince 27 marta kadar sınırsız yazdı. Teşekkürler bilgi için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.