Şimdi Ara

twitterda favlayan ve retweetleyenlerin hepsi gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
87.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar paylaştığım paylaşımı kimin retweet yaptığını veya favladığına baktığımda örn 3fav 2 retweet yazıosa orda bakınca herkesi göremiyorum bunun sebebi ne olabilir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Twitter Alıntılar Neden Gözükmüyor?

"Twitter alıntılar gözükmüyor" sorunu, kullanıcıların sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Bu durum, kullanıcıların kendi veya başkalarının yaptığı alıntılarını görüntüleyememeleri ile sonuçlanır.

Twitter Beğeni Gözükmüyor

Benzer şekilde, "Twitterda beğeni gözükmüyor" sorunu da yaygındır. Bu sorun, kullanıcıların kendi veya başkalarının attığı tweet'lere yaptıkları beğenileri görüntüleyememeleri ile oluşur.

Twitter Beğenilerimi Göremiyorum

"Twitter beğenilerimi göremiyorum" sorunu, beğenilerin kullanıcıların profillerinde görüntülenmemesiyle kendini gösterir. Bu durum, kullanıcıların kendi beğendikleri tweet'leri takip etmelerini zorlaştırır.

Twitter Beğenenler Gözükmüyor

"Twitter beğenenler gözükmüyor" sorunu, kullanıcıların bir tweet'i beğenen diğer kullanıcıları görüntüleyememeleri ile ilgilidir. Bu durum, kullanıcıların tweet'lerinin etkileşim düzeyini anlamalarını engelleyebilir.

Twitter Korumalı Hesap Beğeni

"Twitter korumalı hesap beğeni" sorunu, korumalı bir hesabın bir tweet'i beğendiğinde, beğeninin kamuya açık bir şekilde görüntülenmemesi ile oluşur. Bu durum, kullanıcıların korumalı hesapların etkileşimlerini takip etmelerini zorlaştırabilir.

Twitter Beğeni Sayısı Yanlış

"Twitter beğeni sayısı yanlış" sorunu, bir tweet'in beğeni sayısının doğru bir şekilde görüntülenmemesi ile kendini gösterir. Bu durum, kullanıcıların tweet'lerinin popülerliğini doğru bir şekilde değerlendirmelerini engelleyebilir.

Twitterda Beğenenleri Göremiyorum

"Twitterda beğenenleri göremiyorum" sorunu, kullanıcıların bir tweet'i beğenen diğer kullanıcıları görüntüleyememeleri ile ilgilidir. Bu durum, kullanıcıların tweet'lerinin etkileşim düzeyini anlamalarını engelleyebilir.

Bu sorunların nedenleri teknik aksaklıklardan hesap ayarlarına kadar değişebilir. Bazı durumlarda, sorunları çözmek için kullanıcıların hesaplarını güncellemeleri veya gizlilik ayarlarını kontrol etmeleri gerekebilir. Sorun devam ederse, Twitter destek ekibi ile iletişime geçmek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu banada denk geliyor. Büyük ihtimal o fav yapanların,yani gözükmeyenlerin hesapları kilitli. Bu yüzden fav yada rt yaptıkları gözükmüyor orada.
  • twitterda toplam 41 fav yaptığım görünüyor ama 36 tanesini görebiliyorum.
  • kilitli hesaplar gözükmez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.