Şimdi Ara

TX 12cm fan nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hali hazırda 1 tane dışarı 1 tanede içeri üfleyen fanım mevcut.
    Alacağım fanlar 2 içeriye 1 dışarıya olarak kullanacağım
    7v yani yarı hızda çalıştırılacak.
    Bu fanlar yeterli olur mu. Normal rpm'i 1000 ben 7v'a dusurunce 500 600 civarinda calisacak yeterli gelir mi acaba?
    www.hepsiburada.com
    TX 12 cm Sessiz Siyah Kasa Fanı (TXCCF12BK) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tx-12-cm-sessiz-siyah-kasa-fani-txccf12bk-pm-bd100434

Bütçem fan başına 25tl çok seçeneğim yok gibi duruyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 15 Nisan 2019; 18:5:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Yari hizda kullanacaksaniz ses konusunda sorun olacagini sanmiyorum. Ama tabiki ne kadar Hava akişi saglar test etmeden bilemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artic' in f12 fanini aldım 25tl'ye

• saasc S kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Güzel fan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Artic F12 nasıl ses konusunda? Memnun musunuz?
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    24 nisanda sipariş verdim nanakatologdan hala gelmesini bekliyorum :) acelem yoktu gec gelecegini bilerek aldım. Acelen varsa anakatologdan alma. Gelince test eder haber ederim size. Ama ben işlemci dahil bütün fanlarimi 7v(yarı hızda) calistiriyorum bu haliyle bile sıcaklıklar 65-70i geçmiyor. Fanlar gelincede max 65 falan olur tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 17 Mayıs 2019; 10:40:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSU için 12cm Fan
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bugün geldiler. Ben hep 7v çalışıyorum ses konusunda ne takarsan takayım zaten sessiz olacaklar. Ama 12v'a alınca da afaki bir ses artışı duyamadım. Eski aşağı yukarı 10 yıllık fanim vardı bu neymiş ben traktör besliyormuşum meğer dedim :) ancak alırsanız pwm modelini öneririm benim fan kontrolcüm olduğu için pwm almadım.

• Teşekkürler hocam, ben açıkçası bu fanı alıp güç kaynağının içerisindeki fanı değiştirmek istiyorum. PSU içerisinde çift tırnaklı bir sokete bağlı fan, bu fan kaç tırnaklı?
    Tırnak derken pin sayısından mi bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Tırnak derken pin sayısından mi bahsediyorsunuz?
    Evet hocam
    Bende kendi psu fanimi degistirdim ama bends direk kablolar karta lehimliydi. Lehim yerinden kestim fanın kablosunuda kestim kırmızıyı kırmızıya siyahi siyaha bağladım.

O kablolar fanı sıkıntısız çalıştırır ama fanın girişi pusudaki girişe uymayabilir de uyabilirde. En kötü ihtimal kabloları kesersiniz yine olur.

• Cevabınız için teşekkürler hocam, bütçem biraz sıkışıktı sizin merak ettiğiniz TX fanı aldım. Ben de Afyon'dayım bir ara buluşuruz siz TX fanın gürültüsünü dinlersiniz ben Arctic F12'nin

Hayırlı olsun bende ikilemde kaldım ama zaten fan alınca 5 6 yıl götürüyor almışken iyi olsun dedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.