Şimdi Ara

TX Powermax 350W Power Supply - ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün teknobiyotikten sipariş verdim. TX Powermax 350W.

Almak isteyene tavsiyemdir. Feel PSU vardı 2 gün önce patlatmayı başardım ki zaten çok ses yapıyordu.

Kardeşim pc yi açınca uyuyamıyordum sesten =)

Herkes bi power önermiş ama TX Powermax fenalar fenası. Gözü kapalı alın derim..

Forumda bir sürü arkadaş psu önerileri falan demiş. Canlı canlı örnek sessiz sıkıntısız biraz da cuzi güç kaynağı istiyorsanız buyrun inceleyin bakın.

Fotoğraflarını da paylaşayım.

•  TX Powermax 350W Power Supply - ÖNERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yargicSPU -- 3 Kasım 2015; 17:32:35 >
  • Verimlilik oranı nedir, biliyorsunuz üzerindeki değeri vermeyecektir.
  • Merhaba

Güçlü işlemci ve Ekran kartım var.

Anakart
    İşlemci
    Ekran Kartı
    2 Adet Ram
    2 Adet Optik Sürücü
    1 Sabit Disk
    1 SSD Disk
    Klavye & Mouse
    1 CPU Fan - 3W
    USB Port - 3 Adet
    1 Ethernet Kartı
    1 Yüksek Güçlü Ses Kartı
    3 60/80/120 mm Fan

Toplam ortalama değerleriyle 325W yapıyor. Sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum.

350W test etmediğim için tam değerini vermeyebilir doğru ama tam değerine yakın neredeyse 325W ile sessiz güçlü bir şekilde kullanıyorum.

İlgili arkadaşlara umarım yardımcı olmuşumdur.
  • 350w piwer icin 12w kanalindan 200w denmis tabi gercekse verimlilik belirsiz muhtemelen %70 civari guzelmis valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin tercihiniz tani ancak sistem emanet edilecek bir sete benzemiyor. 2 kanal kullanmis ki 200 w max veriyor toplamda... 350 w bi psu en azindan adam gibi 300w verebilmeli ki ise yarasin gucen versin.

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-N1-0400-L1

Mishal 400w ve 12 V dan 360 W kesin veriyor... Adam bir adet 8 bir adet 6 pin koymus ki guveniyor. Evga corsair fsb silverstone tarzi markalar oneririm. Ha bunlar pahali gelirse highpower asus vs de kullanilabilir. Yok feel frisby everest tx mis filan sistem emanet etmek istemem sahsen. Umarim sikintisiz sorunsuz kullanirsiniz.

Ha bu arada sistemi yazmissiniz da guclu ekran karti ne demek? Marka model belirtir misiniz keza islemci icin de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.