Şimdi Ara

TYT 2024 - Fen (Cevaplar İçeride) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimya'da etanol, fizikte buzdolabı sorusunun öncüllerini hatırlayan varsa bilgilendirebilir mi?

• o 117.5 gelecek..

• etanol sorusu yalnız 2 demistim ama hala yalnız 1i kabul etmiyorum. koydum 0 kelvin ortama hadi buharlassin bakalim. onun disinda full. mattan sictik ama

• undetectable U kullanıcısına yanıt

0 kelvin sıcaklığın olmaması.

• 11/2 ya da 10/3 sanırım eşit ağırlığım iyi mi emin olamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gencler, hepinize merhaba. 39 yaşındayım. Uzun süre sonra bir sınava girip kendimi denemek istedim. fende 2 boş 1 yanlış 17 doğru yapmışım galiba. Ayt'de mi bu zorlukta oluyor? Matematikte baya zaman kaybettim, sorunun ne sormak istediğini anlamak çözmekten daha karmaşık ve o yüzden 30 tane soruyu anca çözebildim. Fen neden 20 soru? saçma sapan şekilde sosyal bile 25 soru. Fen bölümünün en az 30 soru olması gerekiyor. Hepinize başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 8 Haziran 2024; 20:54:46 >
  • Vernon Schillinger kullanıcısına yanıt

Hocam, sosyal 25 soru değil. O da 20 soru. Din Kültürü dersi alanlar 15-20 arası onu çözüyor, almayanlar ise 20-25 Felsefe ek soruları çözüyor.

Soru sayısı maalesef az. Ben de 26 yaşındayım keyfi girdim sınava. YGS'de ne güzel 40 sosyal, 40 fen vardı.  

• Ebruli sorunun cevabı yalnız 3 degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.