Bildirim
TYT-AYT 1 AYDA BİTECEK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bitirirsin de bir şey hatırlar mısın emin değilim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zaten tyt'nin 9 konuları bitti. 10 konularının da yarısı bitti ve temel az çok var. Bu yüzden sıkıntı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence daha ağustosta olduğumuzdan 11i ve 10.sınıfın yarısını sığdırmaya çalışmak fantezi gibi geliyor
[önünüzde 10 ay falan varken neden hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Nisana kadar yat Mayıs'ta bitirirsin Haziran'da da deneme atarsın sınava kadar
İlk 100 h.o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 5 Ağustos 2019; 20:39:19 >
Hocam dershane sınavı için kasıyorum en iyi sınıfa yerleşmek için
Hocam sınav sabahı tonguç izleyenler de ilk 100'e girmiş. Ben salak mıyım 3 ay çalışacam?
Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş..
Tavsiyem acele etme.
Dinlemez şimdi HEVESLİ ARKADAŞ BİTİRİNCE HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK FLDKSJSLSI
sınav sabahı coğrafya okudum. okuduğum yerden bir soru geldi. yaptım.
Şanslıymışsın hocam :)
Ok
valla öyleydi. sınav şans zaten. bunu ciddiye al bak. coğrafyaya baktıysan orada haritada ürdünlü kuveytli bir soru vardı. iki şıkka kadar eledim. herhangi bir şıkka kayacak hiçbir bilgim yoktu. salladım. tuttu. şans işte.
Hocam dershane sınavında iyi sonuç yapmazsam derece sınıfına giremem. Mecbur bitirecem. Zaten dershane tyt+ayt gideceği için sıkıntı yok. Her türlü sağlama almış olcam.
Gelişimine göre almazlar mı derece sınıfına ki. Bence çok acele etme bu bir ay kayıp bile olabilir senin için kalıcı öğrenme olmazsa.
hocam sakın öyle bir hata yapma. dershane sınavı için bile yapma. ben 11'de tyt biyolojiyi bitiricem diyordum. hocalarım da aynı şu an seni uyardığımız gibi beni uyardı. ben de aynı şu an senin düşündüğün gibi "hayır ya bitiricem anlamıyosunuz" dedim içimden.
sonuç:tyt biyolojiye verilen 1 ay--->hırs--->son denememde biyolojiden 2 yaptım.
deneme süren boşa gitmesin. -
Biyolojiden zaten çok bir ümidim yok hocam. Sosyale de aynı şekilde. Yine de birkaç günde biyolojiyi bitirecem. Dediğim gibi önemli çalışmaları dershanede yapacam. Şu an genel tekrar ve çalışmadığım kısımlara çalışma olarak geçiriyorum. Konuların %80-85'ine zamanında sınava çalışırken çalıştığım için aklımda hala. Sadece 11 biyoloji ve fizikteki manyetizma, dalgalar, optik çok zaman yiyecek.
1 ay sonra: TYT AYT bitti ama 20 net yapıyorum yardım edin
YaRdIm MeDiN tOpLaM 2 nEt yApIyOm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam bitirirsin de bir şey hatırlar mısın emin değilim
|
Nisana kadar yat Mayıs'ta bitirirsin Haziran'da da deneme atarsın sınava kadar
İlk 100 h.o |
Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş..
Tavsiyem acele etme. |
Hocam bence daha ağustosta olduğumuzdan 11i ve 10.sınıfın yarısını sığdırmaya çalışmak fantezi gibi geliyor
|
1 ay gecmis bile huhuuu
11 biyo ve fizik 11'in 1/3'u yetismedi. dershane sinavinda istedigimi elde ettim |
Benzer içerikler
- tıp okumak zor mu
- bilgisayar mühendisi maaşı
- sınavpdfindir. com
- soru kalesi yayınları zorluk derecesi
- üniversiteyi bırakmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X