Şimdi Ara

Tyt Ayt matematik video önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Forumun ygs/lys 2015 tayfasından bir abiniz olarak sizleri sevgiyle selamlıyorum.

zamanında burayı çok kullandım, çok faydalandım ve başka insanlara fayda sağladım. Birçok rehber öğretmenden ya da aklınıza gelebilecek herhangi bir kişiden daha bilgili gençler var burada. Bu yüzden de buraya sormak istedim:

Bir yakınım için matematikten video önerisi istiyorum: benim aklımda Behzat rasuli var sadece. Şimdi göz attım Mert hoca da varmış. Böyle ne çok kolay ne de çok zor düzeyde anlatan, fiyat performansı yüksek bir hoca arıyorum. Ücretli ücretsiz fark etmez. sınava seneye gireceği için vakit var.

yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lester nygaard -- 28 Şubat 2023; 19:13:8 >

• mert ilyas mgy elesin hocam kafasında önce bence,daha bi ezberci ve şaklabanlıklar katarak anlatıyorlar
    vakit de varmış bence ya ödf ya kaf bi baksın ön videolarına hangisini beğenirse başlasın ona
  • TYT için kesinlikle Eyüp B'nin VDD serisini öneririm YouTube'da, ücretliler hakkında bilgim yok
  • maroonedd kullanıcısına yanıt
    bunu unutmuşum,az buz temel varsa kesinlikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Kanal Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.