Puhaha Tonguç soru bankası seti bitirmiş vibe'ı aldım |
TYT Biyoloji SB Tavsiye (2. sayfa)
-
-
LGBTİ/ib*e misiniz diye sordu hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lib_dafyy -- 17 Aralık 2020; 9:17:43 > -
Eğer derece hedefiniz varsa Aydın TYT kimya KESİNLİKLE öneririm hocam -
Mesajları dikkatli okuduysan tyt fen adina hicbir sey cozmedigimi anlarsin. Umitcan da tavsiye istendiginde paragrafiks falan oneriyor, gucun yetiyorsa git ona bulas. Burada iki eglenceli mesaj okudun diye aklimi elestirmeye kalkma uzerim.
-
Tesekkur ederim tavsiye icin o 7 soru cok zor olmuyor anladigim kadariyla. Teknik bilgileri bilmek yeterli gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ClepsyMesajları dikkatli okuduysan tyt fen adina hicbir sey cozmedigimi anlarsin. Umitcan da tavsiye istendiginde paragrafiks falan oneriyor, gucun yetiyorsa git ona bulas. Burada iki eglenceli mesaj okudun diye aklimi elestirmeye kalkma uzerim.
Puhahaha üzermiş top 10 fearless anime characters. hadi köyüne git oradan tavsiye al fosforcu sana güzelinden blok
-
Beni yormadigin icin tesekkurler :d bas edemeyince de hemen “fisfirci hidi sini bilik” koyune don demis bir de shauahajahah bartin merkezde sana mutluluklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clepsy -- 17 Aralık 2020; 11:14:31 > -
o masaya kahve ve fosoforu kalem koyulacak arkadaş
-
24 lu stabilo rulosu olmayana diyecek hicbir seyim yok.... -
HAYKIRDIM HOCAM AFDKLDFSJLKDFSAJJKDFS
-
aga senin burada ne isin var? ciddiyim
-
Nasil yani?? Bazi konularda danismak icin buradayim herkes gibi :D yasam vizyonum falan yapmadim burayi yani
-
Burada sevmezler öyle tayfayı hanım ablam Bana sorarsanız ben de sevmem
-
Ben bir tayfaya mensup degilim. Kendime has bir kisiligim ben :D gunesi selamlayip 7 saat youtubeta bi adama bakarak ders calismiyorum... -
-
Kendi kendinize acilanin ya beni salin ahahah benim motivasyonum bana yeter... -
-
Sınava nasil hazirlanir boyle hazirlanir
-
Allah kolaylıklar versin ne deyim ablacım :) (Umarım ironi olarak atmıştır, umarım ironi olarak atmıştır.)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X