Bildirim
Tyt branş denemesi önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
345 endemik -
Teşekkür ederim hocam endemik nasıl çözdün mü -
Hocam 3d nasıl bilgi sarmal çözdüm ben de gider mi -
Hocam 3d nin özellikle ilk 20 sorusu sert bence problem kısmı orta geo kısmı da ortaya yakın olmuş benim fikrim bunlar tabiki
Genel olarak da bence kaliteli bazı zor denemeler kalitesiz oluyor ama bu deneme soru kalitesi olarak bence gayet iyi
Ayrıca çözümleri de Eyüp Hoca yapıyor gayet dinamik anlaşılır ve pratik şekilde soruları çözüyor
Bence bilgi sarmaldan sonra güzel gider hocam değerlendirebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk A. -- 25 Şubat 2021; 23:3:29 > -
problem kısmı tam ösym tipi sorular, zaten problem dediğin de metin şeklinde sorulmalı bence öyle şekil şukula gerek yok. geometrisi de kaliteli diyebilirim, çözülmeli bence. -
Tekrardan teşekkür ederim hocam değerlendirip alıcam -
Hocam bs ortalama 20-24 arası geliyordu bunda kaç gelir düşük gelirse üzülmeli miyim 3d fen denemelerinde de sonlara doğru gerçekten zorlaşmıştı biraz motivem kırılıyor açıkçası öyle olunca -
hocam branş denemelerinin son 2-3 denemesi zor oluyor. Moralinizi düşünüyorsa onları ayırıp sınava yakın cozmenizi öneririm. -
Hocam ben de ilk başladığımda düşük netlerle başlamıştım ama yanlışların konusunda çok takıntılı ol kafayı o sorularla boz gerekirse denemeden daha fazla sürede analize ayır niçin yanlış yaptığını öğrenmeden geçme detaylı analizden sonra yoluna devam et ben bu şekilde yükselttim hocam tavsiye ederim başarılar -
Hocam 11.denemeseydi. Orta seviye yazmışlar ama orta seviyenin son denemesiydi baya zorladı çözerken
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X